Büyük şok! 5.5 milyon Euro...

07.03.2019 - 09:02 | Son Güncellenme: 07.03.2019 - 12:02

Büyük şok! 5.5 milyon Euro...

Fenerbahçe'de sezon başında kiralık olarak transfer edilen Islam Slimani ve Yassine Benzia'nın bilançosu çok ağır oldu. Performanslarıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Cezayirli iki ismin toplam senelik maaşının 5.5 milyon Euro civarında olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe sezon başından bu yana yanlış planlamanın bedelini hem saha sonuçları hem de maddi olarak ödedi.


Ligin ilk yarısında kadro dışı bırakılan Dirar, Aaatif, Volkan ve Ozan gibi isimlerin maaşlarını ödeyen sarı-lacivertli yönetim benzer durumu Slimani ve Benzia için de yaşıyor. 

İki futbolcu da takımla çalışmalara alınmıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kadroda düşünmediği isimler özel antrenör eşliğinde çalışıyor.

Bu iki futbolcunun maaşı da oldukça yüksek. Yıllık ücretler resmen açıklanmasa da Slimani’nin 4 milyon euroya yakın yıllık ücret aldığı ifade edildi. Gözden çıkarılan Benzia’nın da 1.5 milyon euro civarında ücret kazandığı öğrenildi.

Bu iki futbolcunun maaşı da oldukça yüksek. Yıllık ücretler resmen açıklanmasa da Slimani’nin 4 milyon euroya yakın yıllık ücret aldığı ifade edildi. 

Gözden çıkarılan Benzia’nın da 1.5 milyon euro civarında ücret kazandığı öğrenildi.

İki isme büyük şok

Fenerbahçe'nin iki istenmeyen adamı Islam Slimani ve Yassine Benzia'ye bir şok daha geldi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Cezayirli iki oyuncu, Fenerbahçe'nin dünkü idmanına alınmadı ve kendilerine özel tahsis edilen antrenörlerle birlikte ayrı bir sahada çalıştılar.

Öncelik forvet

Slimani, Frey ve Soldado’nun yeni sezon kadrosunda yer almama ihtimalleri çok yüksek.

Sarı-lacivertliler bu nedenle yeni sezon için kadroya iki golcü takviyesi yapacak.


Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefi ile yola çıkacak olan Fenerbahçe’de genç oyuncuların mevcut kadroda forma ihtimali az görünüyor. 

Ersun Yanal, hazır ve tecrübeli isimlerle doğrudan hedefe gidecek bir takım oluşturmayı planlıyor. 

Bu kadro içine girebilecek genç oyuncu sayısı yeterli değil. Benzer durum Ersun Yanal’ın ilk sezonunda da yaşanmıştı. 

Şampiyonluk hedefi doğrultusunda hazır isimlerle yola devam eden Yanal, Salih Uçan’a şans verememiş daha tecrübeli futbolcuları sahaya sürmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler