Ali Akman'ın Göztepe Performansı | Ali Akman Neden Oynamıyor?

21.10.2022 - 14:40 | Son Güncellenme: 21.10.2022 - 14:58

1. Lig'de Göztepe'nin sezon öncesi Eintracht Frankfurt'tan kiralık olarak transfer ettiği Ali Akman, sarı-kırmızılılarda formayı unuttu. Detaylar haberimizde...

Ali Akman'ın Göztepe Performansı | Ali Akman Neden Oynamıyor?

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 10. hafta maçında ise Göztepe deplasmanda Yeni Malatyaspor'un konuğu olacak. 

Göztepe'de Ali Akman sınıfı geçemedi

İlk 9 haftada istediği sonuçları alamayan Göztepe, teknik direktör Turgay Altay ile yollarını ayırdı ve Ekrem Dağ ile anlaşma sağladı. Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen, şu anda 8 puanla 15. sırada yer alan İzmir temsilcisinde sezon öncesi transfer edilen Ali Akman sınıfı geçemedi. 

Göz-Göz'de henüz 11'e giremedi

Göztepe'nin Alman takımı Eintracht Frankfurt'tan büyük umutlarla kiralık olarak transfer ettiği Ali Akman, sarı-kırmızılılarda 4 maçta sadece 55 dakika süre aldı ve skora katkı sağlayamadı. Ayrıca Akman, Göz-Göz'de hiç 11'de şans bulamadı.

İlgini Çekebilir
Türkiye Kupası'nda 4. tur kura çekimi yapıldı!
Habere Git

Geçen sezon Nijmegen'a kiralandı

2021-2022 sezonu yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Bursaspor'dan Frankfurt'a giden 20 yaşındaki santrfor, geçen sezonu NEC Nijmegen kiralık geçirdi ve 32 karşılaşmada 6 kez rakip fileleri havalandırdı. 

Öte yandan; Galatasaray'ın unutulmaz oyuncusu Ayhan Akman'ın yeğeni olan Ali Akman'ın kuzenleri Efe ve Hamza Akman kardeşler de G. Saray'da forma giyiyor.

Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor 1928 ile eşleşti

Sahasında konuk ettiği Karbel Karaköprü Belediyespor karşısında uzatmada bulduğu gollerle Türkiye Kupası'nda tur atlayan Göztepe, 4. Eleme Turu kura çekiminde Bucaspor 1928 ile eşleşti.

Senin için hazırladığımız haberler