Büyük ve zorlu bir maç olaca

04.02.2016 - 15:21 | Son Güncellenme: 04.02.2016 - 15:21

THY Avrupa Ligi top 16 turu E Grubu'nun 6. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Anadolu Efes'te, başantrenör Dusan Ivkovic açıklama yaptı..

Anadolu Efes'in internet sitesine açıklamalarda bulunan başantrenör Dusan Ivkovic, Fenerbahçe müsabakası hakkında "Büyük ve zorlu bir maç olacak" yorumunu yaptı.

Sarı-lacivertli ekibin top 16'da namağlup olduğuna vurgu yapan Sırp çalıştırıcı, "Bilindiği gibi rakibimiz top 16'da beş hafta sonunda beş galibiyet ile grubumuzda lider durumda. Takımımdan daha dengeli bir maç ve daha iyi bir oyun kontrolü umuyorum" ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes'in Uruguaylı oyun kurucusu Jayson Granger, zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, "Fenerbahçe ile bu sezon Spor Toto Basketbol Ligi'nde karşılaşmış ve o mücadeleden galip ayrılmıştık. Şimdi oynayacağımız maç THY Avrupa Ligi maçı ve tamamen farklı bir mücadele olacak. Belki de bu sezon Avrupa'daki en önemli maçlarımızdan birine çıkacağız. Evimizde kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok" değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler