Mehmet Büyükekşi: TFF 1. Lig Maçları Ertelendi, Yeni Malatya Ligden Çekildi

10.02.2023 - 16:57 | Son Güncellenme: 10.02.2023 - 17:07

Türkiye'yi etkileyen depremlerin ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 1. Lig maçlarının tekrar ertelendiğini, Yeni Malatyaspor'un çekildiğini duyurdu.

Mehmet Büyükekşi: TFF 1. Lig Maçları Ertelendi, Yeni Malatya Ligden Çekildi

AJANSSPOR HABER

6 Şubat günü meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem toplam 10 ilde yıkıma neden oldu. Kahramanmaraş merkezli feci afetin ardından tüm Türkiye yaralarını sarmak için harekete geçti. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken bölgeye yardım kampanyaları düzenlendi. Yardım çalışmalarında önlerde yer alan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 1. Lig hakkında kararını verdi.

Yeni Malatyaspor ligden çekildi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, depremin vurduğu takımlar arasında yer alan Spor Toto 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un ligden çekildiğini, çekilmek isteyen Adanaspor'un ise resmi başvurusunu beklediklerini açıkladı.

1. Lig maçları 3-4 Mart'a ertelendi

TFF, daha önce liglerin 1 hafta ertelendiğini duyurmuştu. Daha sonra Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği Vakfı ile yapılan toplantının ardından Süper Lig'in 3-4 Mart'a kadar ertelendiğini açıkladı. TFF Başkanı, bu kararın TFF 1. Lig için de geçerli olduğunu belirtti. Spor Toto 1. Lig müsabakaları 3-4 Mart tarihine kadar ertelendi.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi açıkladı! Lig tekrar ertelendi, takımlar ligden çekildi
Habere Git

Hatayspor Süper Lig'den çekildi, Gaziantep bekleniyor

Mehmet Büyükekşi, dünkü Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından "Hatayspor Kulübü bugün yazı gönderdi. Bu sezon maçlarını oynamayacağını bize bildirdi. Gaziantep FK da ligden çekilmek isterse bu iki kulübümüzün hakları baki kalmak kaydıyla 17 takımla yola devam etmeyi planlıyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler