Mehmet Büyükekşi'den Osman Aşkın Bak'a istifa cevabı! "Recep Tayyip Erdoğan söylesin"

10.01.2024 - 00:28 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 00:44

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a "Sizin demenizle istifa etmem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söylesin" dediği iddia edildi.

Mehmet Büyükekşi'den Osman Aşkın Bak'a istifa cevabı! "Recep Tayyip Erdoğan söylesin"

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali, Suudi yetkililerin Mustafa Kemal Atatürk'ün yer aldığı pankart ve tişörtlere izin vermemesi üzerine ertelendi. Maç günü alınan bu karar iki ülkenin yanı sıra dünya basınında da gündem oldu. Bu olayın ardından organizasyondan sorumlu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa edeceği iddiaları ortaya atıldı.

Bak, Büyükekşi'ye "İstifa et" dedi, Erdoğan randevuyu kabul etmedi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi arasında gerçekleştirilen görüşmede Osman Aşkın Bak'ın Büyükekşi'ye istifa etmesi gerektiğini söylediği iddia edildi. Bunun üzerine Büyükekşi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir randevu talebinde bulundu.

Erdoğan ise Büyükekşi'nin randevu talebini karşılıksız bıraktı. Recep Tayyip Erdoğan'ın genellikle istifasını istediği kişilerin randevularını kabul etmediği dolayısıyla Büyükekşi'ye de "İstifa et" mesajı gönderdiği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Erdoğan'dan Büyükekşi'ye randevu yok! İstifa edecek mi?
Habere Git

Büyükekşi'den Bak'a flaş yanıt

Bu iddialar üzerine eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Mehmet Büyükekşi'nin Osman Aşkın Bak'a verdiği cevabı açıkladı. Toroğlu sözlerine şu şekilde başladı: "Dedikodu dolaşıyor etrafta duyuyorum, kulağıma geliyor. Güya Spor Bakanı Osman Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye 'İstifa et Cumhurbaşkanımız istiyor' demiş"

"Ben sizin söylemenizle istifa etmem kendisi bana söylesin"

Konuşmasını sürdüren Toroğlu, "Büyükekşi de demiş ki 'Ben sizin söylemenizle istifa etmem kendisi bana söylesin. Ben şu anda istifa etmem EURO 2024 var ben bu şampiyonaya gideyim ondan sonra edeceksem de edeyim'" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler