Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

14.03.2022 - 09:33 | Son Güncellenme: 14.03.2022 - 18:48

Süper Lig'in 29. haftası Galatasaray-Beşiktaş derbisi var. Erteleme tartışmaları yaşayan iki kulüp soğuk havada kozlarını paylaşacak.İşte detaylar....

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbi maçla kapanacak. Barcelona karşında savunması ile tüm dünyayı şaşırtan Aslan, derbiyi kazanarak perşembe günkü kritik rövanşa moralli çıkmak istiyor. Beşiktaş'ta ise tek hedef sezonu ikinci sırada bitirip Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Ligin üst sıraları ile farkı azaltmak adına tek çare 3 puan.

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

NEF Stadyumu'nda saat 20.00'da başlayacak. Galatasaray - Beşiktaş karşılaşması beIN Sports'dan canlı olarak yayınlanancak.

Galatasaray Beşiktaş derbisinin hakemi kim?

Galatasaray - Beşiktaş derbi mücadelesinde Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ile Candaş Elbil üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz olacak.

VAR'da Yaşar Kemal Uğurlu olacak

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde VAR hakemi olarak Yaşar Kemal Uğurlu görev alacak. Kritik derbinin AVAR hakemleri ise Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan.

Galatasaray Beşiktaş derbisi 11'ler

Galatasaray: Pena, Omar, Taylan, Van Aanholt, Kerem, Mostafa, Berkan, Nelsson, Marcao, Emre, Feghouli

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Vida, Umut, Atiba, Can, Ghezzal, Alex, Kenan, Güven

İlgini Çekebilir
Derbinin stadı ne durumda? İşte son görüntü!
Habere Git

Galatasaray Beşiktaş derbisi sakat ve cezalılar

Galatasaray'da kaptan Arda Turan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Sağ üst adale grubundan sakatlığı bulunan ve henüz takımla çalışamayan Arda Turan, derbide forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın kadrosunda sakatlıkları bulunan Mert Günok, Welinton, Kevin N'Koudou, Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup ve Mehmet Topal yer almadı. Sakatlıklarını atlatan Josef de Souza ve Atiba Hutchinson ise kafileye dahil edildi.

Galatasaray Beşiktaş derbisinde 10 isim sınırda

Galatasaray'da sarı kart ceza sınırında bulunan oyuncular Fernando Muslera, Ömer Bayram ve Mustafa Muhammed kart görmeleri durumunda 30. haftadaki Gaziantep FK mücadelesi öncesinde cezalı duruma düşecek.

Beşiktaş'ta derbi müsabakası öncesi Cyle Larin, Rıdvan Yılmaz, Alex Teixeira, Welinton Souza, Güven Yalçın ve Oğuzhan Özyakup sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sakatlığı süren Welinton ve Oğuzhan Özyakup derbi kadrosunda yer almazken, diğer 4 futbolcu ise Galatasaray önünde sarı kart görmeleri halinde 30. haftadaki Atakaş Hatayspor maçında cezalı duruma düşecek.

Domenec Torrent'in ilk derbisi

İspanyol teknik direktör Domenec Torrent, Galatasaray'ın başında ilk kez bir derbi maçta görev yapacak. Teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra 21. hafta öncesinde göreve başlayan Torrent, bu süreçte 9 resmi maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı.

Süper Lig'de Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Barcelona gibi rakiplere karşı görev yapan 59 yaşındaki teknik adam, ilk kez takımının başında bir derbiye çıkacak.

Galatasaray Beşiktaş derbisi 353 randevuda

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasındaki derbide karşılaşacak olan Galatasaray ile Beşiktaş, tarihlerinde 351. kez birbirine rakip olacak.

Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924'te Beşiktaş'ın 2-0 galibiyetiyle başlayan rekabette, geride kalan 350 maçın 123'ünü Galatasaray, 113'ünü Beşiktaş kazandı, 114 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı-kırmızılıların 488 golüne, siyah-beyazlılar 458 golle karşılık verdi.

Galatasaray Beşiktaş derbisi iddaa oranları

Süper Lig'in 29. hafta maçı olan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Galatasaray galibiyetine 2.14 oran, beraberliğe 2.95, Beşiktaş galibiyetine ise 2.50 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.20, 2,5 Alt oranı 1.84, 3,5 Alt oranı 1.33 olarak belirlenirken, 1,5 Üst oranı 1.17, 2,5 Üst oranı, 1.60, 3,5 üst oranı 2.38 oldu.

Senin için hazırladığımız haberler