Çağdaş Atan: ''İlkleri yaptığımız için mutluyuz''

13.12.2020 - 21:32 | Son Güncellenme: 13.12.2020 - 23:25

Son dakika spor haberleri... Süper Lig'in 12. haftasında Alanyaspor, kendi evinde Beşiktaş'ı mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor, Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti ve siyah - beyazlılara karşı ilk kez galip geldi. Karşılaşmanın ardından ev sahibi ekibin teknik direktörü Çağdaş Atan, 'İlkleri yaptığımız için mutluyuz' dedi.

Beşiktaş karşısında işlerin planladıkları gibi gittiğini söyleyen Atan, ''Galatasaray'ı da burada yendik. Antalyaspor'u da deplasmanda yendik. İlkleri yaptğımız için mutluyuz. Beşiktaş çok güçlü bir takım. İlk yarı her şey planladığımız gibi gitti. Bir tane Ghezzal'a pozisyon verdik. İkinci yarıda sahanın elverişsiz olması, oyuncuların hata yapmaktan korkması ve Beşiktaş'ın risk alması bizi zorladı. 15 dakikadan sonra iyi reaksiyon verdik. Maçın geneli planladığımız gibi gitti'' dedi.

''Hayal kurmayı bırakmayın''

Takımdaki koronavirüs vakalarının kendilerini zorladığını vurgulayan Atan, ''Bu hafta 3 maç oynadık, düşüşü ona bağlayabiliriz. Fizik gücümüz de iyiydi. Tebrik ediyorum oyuncularımı. Biz ilk toplantıda oyuncularımızın yüzündeki ifadeyi gördük. Hayal kuramadılar, hayal kurmayı bırakmayın dedim. O hayale inanıyoruz. Nerede bitiririz bilemiyoruz. Öyle bir ortamdayız ki Covid vakaları oluyor ve işler bozuluyor. Tayfur Covid geçirdi. Efecan da şimdi Covid pozitif. Rotasyon biraz dar. Devre arasına kadar böyle gidebilirsek daha büyük hayaller kurabiliriz. Hakemlerle ilgili hiçbir açıklama yapmak istemiyorum. kazandığımız için mutluyuz, Beşiktaş ve Sergen Hoca'ya başarılar diliyorum'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler