Çağdaş Atan: "Sergen hocanın transferi gerçekleşir gerçekleşmez..."

27.01.2020 - 22:53 | Son Güncellenme: 27.01.2020 - 19:54

Çağdaş Atan'dan Beşiktaş ve Sergen Yalçın açıklaması

Sergen Yalçın'ın ekibinde yer alan Çağdaş Atan sosyal medya hesabından siyah-beyazlı ekipte oynadığı dönemle ilgili bir haberi paylaştı.

Atan paylaşımında, "Sergen Hocanın bu transferi gerçekleşir gerçekleşmez ama ben artık 40 yaşında bir teknik adamım 26 yaşımda futbolcuyken yaptığım bir hata bir daha önüme çıksın istemem. Özrü kabul etmek büyüklüktür. Saygılar" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile nasıl koptun?

Anlamsız bir şeydi aslında, bana gösterilen tepkide benim verdiğim çılgınca röportaj da. Maçın hiçbir önemi yoktu hafta içi kupada finali garantileyecek skoru almıstık. 3 gün sonra iddiamızın olmadığı bir maçtı ligde. Ama sol bek oynamamdan kaynaklanan homurtuları İnönü’de her maçta duyuyordum. Ve gerçekten cok rahatsızdım. Bu benim değil Tigana’nın seçimiydi ve o benimle konustuğunda çok mutluydu performansımdan. Ön libero bile oynatıyordu Tigana. İlk orta sahada seyirci beni gördüğünde ki tepkiyi asla unutamam ama harika bir Zenit maçı oynamıştım. Hoca da beni Petit'e benzetmişti. 70. dakikada Beşiktaş'taki ilk penaltımı yaptırmıştım, belki de o kariyerimdeki ilk penaltımdı ve son 10 dakika seyirci beni protesto etmeye başlayınca stad başıma yıkıldı. Tabii bende bir birikim de vardı. Acaba ne yapsam diye düşündüm maç bitene kadar.

Sonra gençliğin verdigi heyecanla ve kendime olan güvenle yapılmaması gereken bir röportaj verdim. Sonra da ipler koptu tabii. Bir daha Beşiktaş'ta oynamak istemediğimi ve bu mantaliteyle 10 sene daha şampiyon olamayacağını soylemiştim. Büyük bir hataydı. Çok özür diledim sonrasında her yerde. Şimdi de özür diliyorum geç olsa da affedilmeyecegimi bilsem de.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler