Çağlar Şahin Akbaba'nın bonservis ücreti belli oldu! Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin açıkladı!

11.07.2018 - 13:11 | Son Güncellenme: 11.07.2018 - 16:11

Çağlar Şahin Akbaba'nın bonservis ücreti belli oldu! Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin açıkladı!

Karabükspor'un genç file bekçisi Çağlar Şahin Akbaba'nın Galatasaray'la anlaştığı iddia edildi. Çağlar Şahin'in transferi konusunda Karabükspor'dan flaş açıklama geldi. Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin, Çağlar Şahin Akbaba'nın bonservis ücretini açıkladı!

Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Aytekin: 'Yeni bir kaynak gerekiyor'

Sözlerine mali tablodan bahsederek başlayan Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin, "Transferde bizden önceki döneme ait futbolcu borçlarıyla ilgili cezalarımız var. Onları kaldırmaya çalışıyoruz. Bütün gelirlerimiz de temlikli. Başkanlığa geleli 5 ay oldu, 10 milyar liramız temlikte. Karabükspor’un ne kadar borcu olduğunu hepimiz biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 14 bin lira ile kulübü teslim aldım. Lig’i bitirdik. Yavaş yavaş toparlanıyoruz, futbolcularla görüşüyoruz. Futbolculara verdiğimiz sözleri tutmamız gerekiyor, nakitimiz olmadığı için vaatlerimiz havada kalıyor. Zor bir sürecin içindeyiz. Parası olan biri varsa gelsin masaya koysun, bu işleri beraber halledelim ya da o halletsin. Bekliyoruz, temlikteki paramızı kurtarmaya ve sponsor bulmaya çalışıyoruz. Hemen hemen tüm takımlar mali kriz içerisinde ancak bize muhalif olan basın bunu gündeme getiriyor. Fenerbahçe, Galatasaray bile transfer yapamadı... Hiçbir takım transfer yapamıyor, çünkü hepsi tıkandı. Yeni bir kaynak gerekiyor" dedi. 

Transferde ismi sık sık Trabzonspor'la anılan Tayyib Talha Sanuç'un transferi hakkında ise Başkan Aytekin, "Tayyib Talha Sanuç ile 7-8 takım ilgileniyor ancak kimsede para yok. Bizim istediğimiz rakam ve onların verdiği rakam arasında uçurum var. Karabükspor’un paraya ihtiyacı olduğunu bildikleri için ucuza kapatmaya çalışıyorlar. Transfer açılmadan İngiltere Ligi’nden bir takımdan teklif geldi. Bu transferde şartlar oluşmadı.Trabzonspor ile de görüştük. 5 milyon TL ve bidahaki satıştan %40 istedik. Bu onlara çok yüksek geldi. 1 milyon Euro civarında direniyoruz ancak tüm kulüplerde nakit sıkıntısı var. Biz bekliyoruz, beklemek zorundayız" ifadelerini kullandı. 

 

Çağlar Şahin Akbaba'nın bonservis miktarı belli oldu!

Aytekin, Galatasaray'a transfer olduğu iddia edilen Çağlar Şahin Akbaba konusunda ise, "Çağlar Şahin Akbaba ile ilgili olarak Abdurrahim Albayrak bir açıklama yapmış ancak bize gelen resmi bir teklif yok, belge ya da talep yok. Çağlar bize soruyor, 'Başkanım böyle bir görüşme yaptınız mı?' diye.. Acaba menajeriyle mi konuşup imza attılar, bunun hakkında da bilgim yok. Çağlar Şahin ile ilgili olarak kafamızda 750 bin euro fiyat vardı. Eski yönetimden yöneticimize de sordum, 'Resmi teklif yok ancak ilgili var' dedi. Şu anda Çağlar Şahin Akbaba için belirlediğimiz bonservis 750 bin euro. Bir dahaki satışından pay da istiyoruz. O da bir profesyonel. Galatasaray'a gitmek istiyor" şeklinde konuştu. 

 

Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

"Yiğit İncedemir ile görüşüldü. Ancak transfer yasağımız olduğu için oyuncuların da önünü tıkamak istemiyoruz. Sadece bir görüşme oldu. Prensip olarak rakamlar üzerinde anlaştık ancak bunu açıklayamadık. Transfer yasağı kalkarsa bu işler resmiyete dökülecek. Lua Lua Karabükspor’a dönmedi. Zaten kamptaki oyuncularımız belli. Şehirdeki halkın nabzını da tutuyoruz. Karabükspor’un güncel borcu, transfer yasağını kaldırmak için 10 milyon TL. Ancak sezon sonunu görmek için 30 milyon TL’ye ihtiyacımız var. Tüm borçlar, vergi borçları, futbolculara borçlar ise 110 milyon TL"

Çağlar Şahin Akbaba'nın menajerinden açıklama!

Yaşanan gelişmelerin ardından Çağlar Şahin Akbaba'nın menajeri Cenk Tekelioğlu Ajansspor'dan Salim Manav'a yaptığı açıklamada; "Çağlar Şahin'in transferi konusunda bana ve futbolcuma ulaşan bir teklif yok" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler