Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü Olympiakos mağlubiyetinin sorumluluğu aldı

11.04.2024 - 23:56 | Son Güncellenme: 12.04.2024 - 00:04

Olympiakos deplasmanından 3-2 mağlubiyetle dönen Fenerbahçe’de milli futbolcu Çağlar Söyüncü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sorumluluğu üstüne aldı.

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü Olympiakos mağlubiyetinin sorumluluğu aldı

AJANSSPOR-HABER

Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunan ekibi Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya gelen Fenerbahçe, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. 3-0 geriye düşmesinin ardından skoru 3-2’ye getiren Sarı-Lacivertlilerde milli futbolcu Çağlar Söyüncü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada taraftardan özür diledi. 

Özür diledi

İlk golde topu kaptıran ve ikinci golde de ofsaytı bozan Çağlar Söyüncü, performansıyla eleştiri alırken, elde edilen yenilginin sorumluluğunu üstlendi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan deneyimli futbolcu, “Büyük Fenerbahçe taraftarından, kulübümden ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Maç ile ilgili bütün sorumluluk biz futbolculara aittir. Bugün o sorumluluğu ben alıyorum ve tekrardan büyük Fenerbahçe ailesinden özür diliyorum” sözlerini kullandı. 

Önce Becao, sonra Bonucci ile oynadı

Savunmanın ortasında Becao ile birlikte görev alan Çağlar Söyüncü, 90 dakika sahada kaldı. Becao’nun sakatlanıp çıkmasının ardından Bonucci ile son bölümü oynayan Söyüncü, sakatlığının ardından geçtiğimiz hafta oynanan Adana Demirspor maçında formasına kavuşmuştu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Atina deplasmanında kayıp! İşte ülke puanında son durum...
Habere Git

Yüzde 60 başarı oranıyla pas attı

90 dakika süre alan Söyüncü, Olympiakos karşısında 64 kez topla buluştu. Yüzde 60 pas başarı oranı elde eden başarılı futbolcu, 12 kez girdiği ikili mücadelenin 5’ini kazanırken, 1 kez de pas arası yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler