Çakar'dan Terim ve Cengiz'e sert sözler: 'Büyük zarar verdiniz'

03.12.2018 - 00:07 | Son Güncellenme: 03.12.2018 - 03:07

Çakar'dan Terim ve Cengiz'e sert sözler: 'Büyük zarar verdiniz'

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi! İşte detaylar...

Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuştu. Çakar'ın sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

'Galatasaray Konya ve Beşiktaş maçında katliama uğramıştır'

"Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak süt dökmüş kedi gibiydiler. Kimse bana kızmasın. Galatasaray, Konya ve Beşiktaş maçında katliama uğramıştır, bu katliamda sesiz kaldılar. Cüneyt evladım gibidir, çok severim. Ama kendisi bir faredir. Eski ahşap evlerdeki kemirgenler gibi... Attığım tweetten dolayı beni kimler arıyor? Geçin bunları..."

'Sen bizi keriz mi sanıyorsun?'

"Galatasaray'ın bu geceki puan ve puanlar kaybının baş sorumlusu Cüneyt Çakır'dır. Onyekuru'nun pozisyonu yüzde yüz net penaltı,sen bizi keriz falan mı sanıyorsun Cüneyt? Eren'in pozisyonu görmeyebilir. Sonradan uyarılırdı, doğru bir karar"

 

Fatih Terim ve Mustafa Cengiz sözleri

"Fenerbahçe derbisinde 2-2 olduktan sonra olayların çıkmasını engelleseydiniz, bütün cezalılar sahada olacaktı. Yaptığınız her strateji yanlış. Bu sözlerimi Mustafa Cengiz ve Fatih Terim için söylüyorum. Önümüzdeki 3 hafta içerisinde Başakşehir ile oynayacaksınız, yapmasaydınız bunları herkes sahada olacaktı. Ben bunu genç bir antrenöre söylemedim, 65 yaşında Türkiye'nin en karizmatik hocasına söyledim"

'Galatasaray'a büyük zarar verdiniz'

"Galatasaray'a büyük zarar verdiniz, bunu hem Terim'e hem de Cengiz'e söylüyorum. Fenerbahçe maçından sonra zarar verdiniz. Belki kibirlerine gem vuramadılar. Bilemiyorum"

Senin için hazırladığımız haberler