Caleb Ekuban sürprizi! Görüşme yapıldı...

25.11.2021 - 15:20 | Son Güncellenme: 25.11.2021 - 15:23

Sezon başında Trabzonspor'dan ayrılarak İtalyan ekibi Genoa'nın yolunu tutan Caleb Ekuban ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Caleb Ekuban sürprizi! Görüşme yapıldı...

İtalya'da bekleneni veremeyen Ganalı yıldızın devre arasında Süper Lig'e dönebileceği ileri sürüldü.

Sabah'ın haberine göre; Süper Lig'de son 3 maçını kaybeden, Şampiyonlar Ligi'nde ise geride kalan 5 müsabakada puan alamayan Beşiktaş'ta gözler devre arası transfer dönemine çevrildi. Sergen Yalçın yönetiminde yeniden ayağa kalkmanın hesaplarını yapan siyah-beyazlılar için yeni bir transfer ismi gündeme geldi. Eski Trabzonsporlu Ekuban için Genoa ile temasa geçildi.

Kartal, Ekuban'ı listeye aldı

Ocak ayında takıma yapılacak takviyelerde sezonun ikinci yarısında şampiyonluk yarışına tutunmak isteyen Kartal, eski Trabzonsporlu Ekuban'ı transfer listesine aldı.

Genoa ile temasa geçildi

Siyah-beyazlılar, Genoa'da forma giyen Ekuban'ın transferi için nabız yoklamaya başladı.

Teklifin detayları ortaya çıktı

Beşiktaş, 27 yaşındaki oyuncuyu kiralama+satın alma opsiyonu üzerinden transfer etme düşüncesiyle İtalyan ekibiyle ilk temas kuruldu.

Genoa Ekuban için 1.8 milyon euro bonservis ödedi

Sezon başında Trabzonspor'dan İtalyan ekibine 1.8 milyon euro'ya transfer olan ve bekleneni veremeyen 27 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon 10 resmi müsabakada ter döktü. Bu karşılaşmalarda gol veya asist kaydedemedi.

Geçen sezon 33 maçta 11 gol, 4 asistle oynadı

Süper Lig'i yakından tanıyan deneyimli futbolcu geçen sezon müthiş bir performans ortaya koymuştu. Tüm kulvarlarda 33 maça çıkan Ekuban, 11 gol 4 asistlik katkı sağlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler