Caleb Ekuban ve Nwakaeme, Trabzonspor'u taşımaya devam ediyor

06.04.2019 - 01:00 | Son Güncellenme: 06.04.2019 - 01:00

Trabzonspor'un yabancı yıldızları Caleb Ekuban ve Anthony Nwakaeme, Antalyaspor karşısında da fırtına gibi esti. Hugo Rodallega'nın sarı kart cezalısı olduğu maçta Ganalı yıldız Caleb Ekuban, Antalyaspor karşısında maça ilk 11 başladı ve golünü attı. Son haftaların formda oyuncusu Anthony Nwakaeme ise 1 gol, 1 asist ile maça damga vurdu. İşte detaylar...

Nwakaeme yine sahnede

Souleymane Doukara'nın 8. dakikada attığı golle  1-0 yenik duruma düşen Trabzonspor, son haftaların en formda oyuncusu Anthony Nwakaeme'nin 21. dakikada attığı golle Akdeniz ekibi karşısında skoru 1-1'e getirdi. Nijeryalı yıldız, Olcay Şahan'ın attığı golde de asisti yapan oyuncuydu.

Nwakame'nin ligdeki 9. golü

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 21. lig maçına çıkan Anthony Nwakaeme 9. golünü kaydetti. Nijeryalı yıldız 5'te asist yaptı. Türkiye Kupası'nda da 1 gol, 1 asist ile oynayan Nwakaeme total de 11 gol, 7 asist ile Trabzonspor'a katkı vermeye devam edyor.

Caleb Ekuban gollerine devam ediyor

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Trabzonspor, 59. dakikada Ganalı yıldız Caleb Ekuban attığı golle skoru 2-1 yaptı. Gana milli takımında da gollerine devam eden Ekuban bu sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 30. maçında 8 gol, 3 asist ile Karadeniz ekibine en çok katkı veren bir diğer bir oyuncu oldu.

AJANSSPOR-DETAY HABER

 

Senin için hazırladığımız haberler