Caleb Ekuban'dan Trabzonspor taraftarına veda mesajı

06.08.2021 - 18:57 | Son Güncellenme: 06.08.2021 - 21:17

Son dakika transfer haberleri... Genoa'yla transfer görüşmelerini sürdüren Caleb Ekuban, Trabzonspor taraftarına veda mesajı yayınladı. İşte detaylar...

Caleb Ekuban'dan Trabzonspor taraftarına veda mesajı

AJANSSPOR - HABER

 

Trabzonspor'daki performansıyla 2 yıl içinde 5 kat değer kazanan Caleb Ekuban, taraftara ve kulübe veda etti. İtalya Serie A ekibi Genoa'yla görüşmelerini sürdüren Ganalı futbolcu için üç gün önce Trabzonspor'dan KAP'a bildirim yapıldı. Öte yandan, bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, Ekuban'ın transferini zamanlama açısından eleştirdi. İşte, Caleb Ekuban'ın yayınladığı veda mesajının tamamı...

"Bize her yer Trabzon..."

130 binden daha fazla kişinin takip ettiği sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlayan Caleb Ekuban, şu ifadeleri kullandı:

 

"Trabzonspor taraftarına... 

Hakkımda çıkan spekülasyonlara ve iddialara karşı bugüne dek sessiz kaldığım için özür dilerim. Trabzonspor'a karşı hiç kötü niyet beslemedim. Beni evimde gibi hissettirdiniz. Trabzon'un muhteşem taraftarına unutulmaz anılar bırakmak için 2 yıl boyunca savaştım. Çok denedim. Sadece kazanmadım. Bazılarından ders çıkardım. Sevinçten gözlerim dolu dolu. Trabzonspor'u takip etmeye devam edeceğim. Bilmenizi isterim ki Trabzonspor taraftarını çok sevdim. Her şey için teşekkürler. Futbolda neler olacağı belli olmaz. Ama şimdilik elveda... Bize her yer Trabzon!"

Avcı: "Bunu suratına da söyledim..."

Bir gün önceki Molde FK maçından önce basın mensuplarına Caleb Ekuban'ın Genoa'ya transferini yorumlayan teknik direktör Abdullah Avcı: "Ekuban ayrıldı, hayırlı olsun. Bize faydalı olmuştur, buraya hizmet etmiştir. 1 sene sonra mukavelesi bitecek, kulübe para kazandırmıştır ama zamanlaması yanlış oldu. Bunu suratına da söyledim. Bugüne kadar her konuda açık ve gerçekçi davrandım. Zamanlama açısından yanlıştır. Bunu kendisiyle paylaştığım için burada paylaşıyorum, bunun da bilinmesini istiyorum" dedi. 

Ekuban'ın istatistikleri

Geçtiğimiz sezon, Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de 32 maça çıkan Caleb Ekuban, 10 gol 4 asistlik performansıyla takımına katkı sağladı. Bir gün önce Trabzonspor'dan KAP'a yapılan bildirimde: "Profesyonel futbolcumuz Caleb Ansah Ekuban’ın İtalya’nın Genoa kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi. 

Senin için hazırladığımız haberler