Çalımbay: "3 ihtimalli bir maçtı"

03.04.2021 - 18:39 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 20:05

Süper Lig'in 32. haftasında Demir Grup Sivasspor, evinde Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay değerlendirmelerde bulundu.

Çalımbay: "3 ihtimalli bir maçtı"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Mücadele sonrası Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

"Güzel bir lig maçı oldu"

Çalımbay "Rakibin çabuk oyuncuları var, kaleye giden oyuncuları var. Çok da pozisyon yakaladık. Onları atabilseydik 3 puanla ayrılabilirdik. 3 ihtimalli bir maçtı. İki takımda galibiyet için oynadı. İlk yarı bir sürü korner attık onları değerlendirebilirdik. Güzel bir lig maçı oldu. Böyle bir sıkıntılı ortamdan geldiğimiz için her puan kıymetlidir. Bizi gayemiz kalan 10 maçı iyi bir şekilde bitirmek." ifadelerini kullandı.

“Ali Şaşal’ın parmağı çıktı”

Maçta sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Ali Şaşal Vural’ın durumunun sorulması üzerine Çalımbay, “Parmağı çıktı, ancak geri oturttular bir sıkıntı yok. Önümüzdeki hafta oynayabilir. Bir sorun yok. 3 tane kalecim var. 3’ü de birbirinden iyi kaleciler. Bu benim için bir şans. Bana göre Türk futbolu için de bir şans. Oyuna giren Samassa’da iyi oynadı kısa bir süre görev almasına rağmen” yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler