Çalımbay: "Geçen hafta ertelense daha iyi olurdu"

19.03.2020 - 18:51 | Son Güncellenme: 19.03.2020 - 18:51

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, koronavirüs (corona virüsü) salgını sebebiyle liglerin ertelenmesi hakkında neler söyledi?

Çalımbay: "Geçen hafta ertelense daha iyi olurdu"

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, koronavirüs salgını sebebiyle ligin ertelenmesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Hasan BEGDİLİ

Liglerin ertelenme kararının geç alınmış bir karar olduğunu vurgulayan Çalımbay, "Bence ligler geçen hafta ertelense daha iyi olurdu. Bütün oyuncular tedirgin. Herkes ailesini düşünüyor, ürküyor. Bunun için geçen haftadan ertelense kimse bir şey diyemezdi.

Alınmış bir karar var ve bu çok iyi. Şimdi oyuncular rahat edecek. Verilen tarihe kadar virüs biterse ligler daha canlı, daha neşeli olur" dedi.

"Oyuncular %15 maçı düşündü"

Antalyaspor maçında futbolcuların konsantre olamadığını söyleyen deneyimli teknik adam, "Geçen hafta bir maç yaptık. Futbolcular %15 maçı düşündü, kafalarında soru işaretleri vardı. Bu bütün takımlar için geçerli. Taraftarların da olmaması önemli. Hazırlık maçı gibiydi" ifadelerini kullandı.

Sivasspor'un hedefi ne?

Liglerin kaldığı yerden devam etmesiyle birlikte hedeflerine ulaşmak istediklerini ifade eden Çalımbay, "Bir bir tane maç yaptık. Beklemediğimiz bir maçtı. 8 karşılaşma kaldı. Hepsi de bizim için final. Ligler başlayınca hazır bir vaziyette ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler