Rıza Çalımbay, Valentin Rosier ile özel görüştü!

19.11.2023 - 10:53 | Son Güncellenme: 19.11.2023 - 11:00

Süper Lig takımlarından Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay, Valentin Rosier ile özel olarak görüştü ve Fransız sağ beke güvendiğini ifade etti...

Rıza Çalımbay, Valentin Rosier ile özel görüştü!

Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın hemen ardından göreve gelir gelmez oyuncularla bire bir iletişim kuran ve takımın sorunlarını, mental durumlarını öğrenmeye çalışan teknik direktör Rıza Çalımbay, son olarak görüşmeye Valentin Rosier'i aldı.

"Sen özel bir futbolcusun"

Sabah'ta yer alan habere göre; tecrübeli çalıştırıcı, 27 yaşındaki sol beke "Sen özel bir futbolcusun. Sahaya odaklanıp konsantre olduğunda neler yapabileceğini sen de seni izleyen herkes de biliyor. 

"Arzu ve isteğini sahaya yansıtmalısın"

İstikrar yakalaman ve yeteneklerini en iyi şekilde kullanman gerekiyor. Arzu ve isteğini sahaya yansıtmalısın. Sana güveniyorum, bu güvenimin de karşılığını sahada görmek istiyorum" dediği kaydedildi. 

İlgini Çekebilir
Hasan Arat'ın yönetimine girecek 5 isim belli oldu
Habere Git

Rosier hocasına söz verdi

Rosier'in de performansını yükselteceğine dair hocasına söz verdiği belirtildi.

Beşiktaş, bugün Sakaryaspor ile karşılaşacak

Beşiktaş, Sakaryaspor ile bugün özel maçta karşı karşıya gelecek. Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanacak mücadele saat 15.00'te başlayacak. Maçı TRT Spor naklen yayınlayacak.

Müsabaka, Sakaryalı olan siyah-beyazlı kulübün merhum onursal başkanı Süleyman Seba'nın anısına oynanacak. Beşiktaş, çarşamba günü de İstanbulspor ile karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Abdülkerim ve Ferdi olağanüstü performans gösterdi"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler