Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş Açıklaması

26.12.2023 - 17:00 | Son Güncellenme: 26.12.2023 - 17:02

Son dakika spor haberi: Beşiktaş'tan ayrılan teknik direktör Rıza Çalımbay, siyah-beyazlı takımdaki süreçle ilgili konuştu. Detaylar haberimizde...

Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'tan ayrılan teknik direktör Rıza Çalımbay, siyah-beyazlılar'dan ayrılıktan sonra ilk kez özel açıklamalarda bulundu. 

"Beşiktaş'a sevgimden dolayı gittim"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Beşiktaş'la ilgili konuşmak istemiyorum. Kısa bir süreç oldu. Hiçbir antrenör kısa bir süreç için anlaşma yapmaz. Ben de Beşiktaş olduğu için bunu yaptım, söz verdiğim için yaptım. Dün maçı takip edemedim, dişimden rahatsızdım, izleyemedim. Beşiktaş'la ilgili konuşursam bana ve camiama zarar olur. Beşiktaş'a sevgimden dolayı gittim. Hiç kimse 3-4 haftalık antrenör olmaz. Beşiktaş'tan kırgın ayrıldım ama Beşiktaş'a kırgın değilim. Oradaki kişilere kırgınım. Beşiktaş taraftarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Süper Lig'de devam edecek

Gelecek kariyeri hakkında da konuşan Çalımbay, "Beşiktaş'tan önce 5-6 takımdan teklif aldım. Bu sezon kesinlikle takım çalıştıracağım. Hem de baya hırslı bir şekilde çalışacağım, öyle böyle değil. Yurt dışından Lugano'dan teklif gelmişti, 2. Lig'de olduğu için o dönem kabul etmemiştim. Azerbaycan'dan teklif gelmedi." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta teknik direktör adayları ikiye indi! İşte listedeki isimler
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler