Çalımbay'dan kritik uyarı!

14.04.2018 - 09:23 | Son Güncellenme: 14.04.2018 - 09:23

Süper Lig’in 29’uncu haftasında pazartesi günü deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, futbolcularına sık sık uyarılarda bulunuyor.

Tecrübeli teknik adam, 17’nci sırada yer alan rakiplerinin ligde kalma mücadelesi vermesi nedeniyle her fırsatta futbolcularına bu maçın kolay olmayacağını anlatıyor. Avrupa kupalarına katılma noktasında kalan 6 maçı da en iyi şekilde bitirmeleri gerektiğine dikkat çeken Çalımbay, mücadele etmeden hiçbir maçın kazanılamayacağını söyledi.

‘Kanatları iyi kullanacağız’

Dünkü idman öncesinde oyuncularını etrafına toplayıp bu maçın önemine dikkat çeken Çalımbay, antrenmanlarda bütün futbolcularına hareketli olmaları uyarısında bulundu. Deneyimli teknik adam, “Her zaman hareketli olacağız. Rakibe alanı daraltın. Savunma oyuncularının da çizginin ilerisine çıkması lazım. Defans beklerse olmaz. Onların da hücuma destek vermesi gerekir. İleride tek başına hiçbir şey yapamayız. Kanatları da iyi kullanmalıyız” dedi. Rıza hoca, Osmanlı Stadı’nda oynanacak mücadelede takımın gol ümidi olacak Burak Yılmaz’a sık sık pozisyon yaratılmasını da sözlerine ekledi.

Takımı tek başına sırtladı!

Bordo-Mavililer’in dünkü idmanında takımdan ayrı olarak çalışan Burak Yılmaz, Osmanlıspor mücadelesine yetiştirilmeye çalışılıyor. Tecrübeli oyuncunun, pazartesi günkü karşılaşmada sahada yer alması bekleniyor. Burak Yılmaz, bu sezon Süper Lig’de görev yaptığı 22 mücadelede 22 gol atıp bu alanda takımını sırtlayan isim olmuştu. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler