F.Bahçe maçına yedek başlayarak kafa karıştırdı! Beşiktaş'ta Aboubakar yolcu

10.12.2023 - 14:24 | Son Güncellenme: 10.12.2023 - 14:54

Beşiktaş'ta dün oynanan Fenerbahçe derbisine yedek kulübesinde başlamaması ile tartışmalara konu olan Kamerunlu golcü Vincet Aboubakar ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

F.Bahçe maçına yedek başlayarak kafa karıştırdı! Beşiktaş'ta Aboubakar yolcu

AJANSSPOR-HABER

Dün Süper Lig'de oynanan derbide Beşiktaş evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olmuştu. Siyah-Beyazlıların maça yedek başlayarak tartışma yaratan golcüsü Vincent Aboubkar hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

"Başka şeyler düşünmüş olabiliriz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay dün Kamerunlu golcüyü yedek kulübüesinde başlatma sebebini maç önünde "Bir oyuncu oynamayabilir. Kafamızda başka şeyler düşünmüş olabiliriz. Kadromuz bu. En iyisini yapacağız. Sonradan oyuna girecek arkadaşlarımız da en iyisini yapacak. Tek amacımız bu maçı kazanmak." ifadeleri ile açıklamıştı.

Oyuna son yarım saatte dahil oldu

31 yaşındaki Vincent Aboubakar yedek başladığı karşılaşmanın 64. dakikasında Hırvat sol kanat oyuncusu Ante Rebic'in yerine oyuna dahil oldu. Kalan bölümde 8 kez topla buluşan golcü rakip kaleye şut atamadı.

İlgini Çekebilir
Aboubakar neden 11'de yok? Çalımbay canlı yayında duyurdu...
Habere Git

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu ayrılıyor!

KramponSport'un haberine göre başarılı forvet oyuncusu devre arasında Beşiktaş ile yollarını ayıracak. Aboubakar'ın 30 Haziran 2025'e kadar siyah beyazlı kulüp ile sözleşmesi bulunuyor.

Sezona iyi başladı sonrasında kesildi

Bu sezon Beşiktaş forması ile Süper Lig'de 12 maçta forma giyen Vincent Aboubakar takımına 4 gol, 1 asistlik katk ıverdi. Kamerunlu golcü ligde son 5 haftayı boş geçti.

Beşiktaş'a 3. kez döndü

Geçen sezonun devre arasında Suudi Arabistan Pro Ligi ekibi Al Nassr'dan ayrılaran Vincent Aboubkakar kariyerindeki 3. Beşiktaş sayfasını açmıştı. 31 yaşındaki bitirici daha önce 2016-2017 ve 2020-2021 sezonlarında İstanbul devi ile şampiyonluk yaşamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler