Trabzonspor, Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi biten Can Bozdağan'ın peşinde

13.06.2022 - 08:36 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 16:51

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi biten gurbetçi futbolcu Can Bozdoğan'ın peşinde. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor, Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi biten Can Bozdağan'ın peşinde

Sağ bek, sol bek, stoper, kanat ve orta sahaya direkt oynayabilecek isimler alacak olan Trabzonspor , diğer yandan da kadro genişliğini artıracak. Bordo-Mavililer, yeni sezonda 3 kulvarda birden mücadele edeceği için özellikle yerli alternatifleri çoğaltmak amacında. 

Güven'den sonra Can da Fırtına'nın radarında

Fanatik'te yer alan habere göre; Bu doğrultuda Beşiktaş ile yeni sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlayamayan ve 30 Haziran'da borservisi elinde olacak olan Güven Yalçın gündeme gelmişti. Beşiktaş’la kontratı biten ve menajeri tarafından Trabzonspor’a önerilen başarılı hücumcunun yanı sıra siyah beyazlı takımın bir başka oyuncusu Can Bozdoğan da Fırtına’nın radarında. 

Beşiktaş opsiyonunu kullanmadı

Beşiktaş’ta geçen sezon kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki Can’ın, 1.8 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu kullanılmadı. Schalke 04’e 1 milyon Euro öneren, ancak olumsuz yanıt alan Siyah-Beyazlılar, bu transferde geri adım attı.

İlgini Çekebilir
İşte yeni sol bek! Resmi teklif yapıldı
Habere Git

Maliyet uygun olursa

Trabzonspor, Alman ekibiyle Şampiyonlar Ligi kozuyla masaya oturacak. Maliyet araştırması yapan Karadeniz ekibi, uygun bir bedel ortaya çıkarsa temasları hızlandıracak. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın Can’la ilgili olumlu rapor verdiği öğrenilirken, top şimdi yönetimde.

Senin için hazırladığımız haberler