Can Bozdoğan resmen Utrecht'e transfer oldu! İmzayı attı

26.07.2022 - 12:11 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 12:39

Beşiktaş'ın satın alma opsiyonunu kullanmadığı için Schalke 04'e dönen Can Bozdoğan, 1 yıllığına Eredivisie ekibi Utrecht'e kiralandı. İşte detaylar...

Can Bozdoğan resmen Utrecht'e transfer oldu! İmzayı attı

Hollanda ekibinden yapılan açıklamada Schalke 04'ün 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Can Bozdoğan'ı satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

İmzayı attı

Utrecht yeni transferi Can Bozdoğan için imza töreni düzenlerken, genç futbolcunun Hollanda ekibinde 6 numaralı formayı giyeceği açıklandı.  

Satın alma opsiyonu 2.1 milyon Euro

Hollanda ekibinden transferin maliyetiyle ilgili bir açıklama yapılmazken, Bild'in haberine göre; Utrecht, Schalke'ye kiralama bedeli olarak 500 bin Euro ödeyecek. Can Bozdoğan ise yıllık 500 bin Euro ücret kazanacak. Bunun yanı sıra yıldız futbolcunun satın alma opsiyonun da 2.1 milyon Euro olarak belirlendi.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Yılmaz'ın yerine sürpriz isim! İlk temas sağlandı
Habere Git

"Can'ın FC Utrecht'i seçmesinden çok mutluyuz"

Utrecht Teknik Direktörü Jordy Zuidam yaptığı açıklamada, "Can'ın FC Utrecht'i seçmesinden çok mutluyuz. Can, yetenekli bir sol ayaklı orta saha oyuncusu. Çok teknik, enerji ve dinamik bir oyuncu. Genç yaşına rağmen, şimdiden iyi liglerde deneyim kazandı ve Şampiyonlar Ligi'nde aktif olarak yer aldı. Bizim hedeflerimize olan inancından dolayı Can'ı kulübe davet etmekten mutluluk duyuyoruz." dedi.

28 maçta 1 gol, 1 asist

Can Bozdoğan, Beşiktaş formasıyla geçen sezon 28 karşılaşmada forma giyerken 1 gol ve 1 asist kaydetti. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri ise 4.3 milyon Euro. 

Senin için hazırladığımız haberler