Can Çobanoğlu, Süper Lig'deki final haftasını değerlendirdi!

16.05.2018 - 19:52 | Son Güncellenme: 16.05.2018 - 19:52

Can Çobanoğlu, Süper Lig'deki final haftasını değerlendirdi!

Radyospor yorumcusu Can Çobanoğlu, Süper Lig'deki zirve yarışını değerlendirdi.

Yeşil Koltuk programında İlker Koç'un sorularını yanıtlayan Çobanoğlu'nun sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Analiz her şeyi ifade eder fakat bazı şeyleri ifade etmez. Analiz size kademe hatasının verisini vermiyor, asist ve golleri veriyor. Genel olarak oyunu izlersiniz ve analizle desteklenen bilgilere bakarsınız. Tamer Tuna'nın ilk senesi ve ligde önemli başarı elde etti. Burada yönetimi ve taraftarı da kutluyorum. Bu hafta sonunda Konyaspor, Kasımpaşa ve Göztepe takımı çıkacak ve mücadelesini edecektir"

Süper Lig'den borçlu düşmek çok büyük bir risk. Galatasaray, Göztepe maçına baskılı başlayacaktır. Halil ve Poko'nun olmaması Galatasaray için önemli bir avantaj. Sabri Sarıoğlu maça gelirse büyük bir alkış alacaktır.Bunu hak ediyor.  Galatasaray'ın şampiyonluk baskısını kaldıracağını düşünüyorum. Göztepe'nin şampiyonu belirleyecek olması takım için de ayrı bir motivasyon kaynağı.

Rodrigues'in Malatyaspor maçındaki golü 33. saniyede geldi. Fark olabilirdi. Galatasaray'a averaj lazımdı, bunu yapabilirdi. Galatasaray, top bende oyunu oynadı. Teknik adam orada oyuncularına çık dese bile oyuncu refleksle geriye yaslanır.  Oyuncu oyunu garantiye almaya çalışır. Galatasaray bu yola nasıl geldiyse öyle yürümeli. Yenilecek bir gol takımı son anda şampiyonluktan da edebilir!

 

3 sonuçlu oyunun 2 sonucu Galatasaray'a yarıyabiliyor. Burada Galatasaraylı oyuncuların galibiyete odaklanması lazım. Göztepe takım olarak Galatasaray'ı yenen Kasımpaşa, Sivasspor ve Gençlerbirliği formatında bir takım değil. Göztepe yine her zamanki gibi futbolunu oynayacaktır. Sahanın hepsini kullanan bir oyun formatıyla sahada olacaktır. Fatih hoca oyuncularına mutlak galibiyet için sahada olmalarını isteyecektir. Oyunun başından itibaren beraberlik için sahada olacak bir Galatasaray olmayacaktır. Mesut Özil, İlkay Gündoğan ve Emre Can'ın Cumhurbaşkanımızı ziyaret etmesi gayet normal.

Senin için hazırladığımız haberler