Can Çobanoğlu: "Yaşar Kemal Uğurlu, İlkokul öğretmeninden bu kadar azar işitmemiştir"

02.04.2018 - 18:26 | Son Güncellenme: 02.04.2018 - 18:26

Can Çobanoğlu: "Yaşar Kemal Uğurlu, İlkokul öğretmeninden bu kadar azar işitmemiştir"

Türk Milli Takımı'nın unutulmaz menajeri Can Çobanoğlu, Radyospor'da yayınlanan Futbol Aklı programında Orkun Yazgan'ın sorularını yanıtladı. 

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Çobanoğlu, çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Can Çobanoğlu'nun sözlerinden Ajansspor'un derledikleri:

"Erken seçim kararı aldığı için normalde 20 Ocak'ta seçim yoktu. Yoksa Galatasaray tüzüğüne göre 3 yılda bir seçim yapılırdı Mayıs'ta. "

"Alex'e bu kadar takılma sen Aziz Yıldırım"

"Aziz Yıldırım başkanlığını açıkladı. Hayırlı olsun. Aziz bey Ali Koç ile bir şey söyledi. Ali Koç'a küfür edene ben laf söylerim. Bugün de Alex hakkında, çok büyük oyuncu değildi diyorsun. Alex'e bu kadar takılma sen. Herkes yuhaladığında destek veren sadece Aziz Yıldırım'dı. "

"Feghouli kanat oyuncusu değil"

Olcay Şahan seyirciyi provake eden bir hareket yaptı. Trabzon'a yapılan şike tezahüratını da kesinlikli kabul etmiyorum. Kendi takımının genç oyuncuları için de neler dedi. Abdülkadir Ömür'ün de gidip o saç traşını da yapmaması lazım. Senin imajın belli. 

Feghouli kanat oyuncusu değil, Galatasaray'ın iki beki muazzam iş yapıyor. Nagatomo ve Mariano ikisi de orta saha özellikli ve topu müthiş kullandılar. Trabzon göbekten gelerek Burak'a top atmaya kalktı. "

"Yaşar Kemal Uğurlu, ilkokul öğretmeninden bu kadar azar işitmemiştir"

"Başakşehir maçında Yaşar Kemal Uğurlu diye bir kardeşimiz var. Herhalde ilkokul öğretmeninden bu kadar azar işitmemiştir. Dışarıdan çevrilen bir top var. Top 18 santim dışarıdan gelmiş. Sonunda açıklanmış. Emre hakeme bastı fırçayı. "

"TFF'nin sitesinde Beşiktaş'ın iki şampiyonluğu yok"

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinde Beşiktaş'ın iki şampiyonluğu yok. 1957'den değil 1959'dan başlanmış görünüyor. Ben olsam ne yıldıza bakarım ne başka bir şeye. Ben çıkar oyunumu oynarım. Tescil edilmiş ligler hakkında konuşamazsın. "

"Galatasaray sahasında hiç kaybetmedi"

"Galatasaray iç sahada hiç maç kaybetmedi ve sadece Fenerbahçe ile berabere kaldı diğer maçlarını kazandı. Çok ciddi bir istatistik. Çünkü sahanda taraftarınla bütünleşiyorsun. Galatasaray taraftarının Maslak'tan stada gelişini gördüm. Yol da akıyorlar. Dün 47 bin seyirci vardı. Müthiş tempolu, isteyen, basan sahanın her yerini kapatmak isteyen bir Galatasaray. Heyecanı üst seviyede ve oyunu sürekli isteyen...

Fatih Terim'de yenilen gol de, biz ancak bu kadar güzel gol yerdik. 90. dakikada kontratak yersin. Demek ki Galatasaray o dakikaya kadar yükleniyordu. Ders verir niteliğinde bir açıklama yaptı. "

 

"Türkiye Profesyonel Ligi 59 sezonunda başladı"

"Türkiye Profesyonel Ligi 1959 sezonunda başladı ve 61 şampiyon var. "

1951-59 yılları arasında İstanbul amatör liginde, ligler hep mahalli oynanıyor. Bütün Türkiye'nin içinde olduğu bir yarışma yok ortada. "

Büyüklük yıldızlarla olmaz. Her aklına gelen bana yıldı ver diyor. Birine bir şey veriyorsan diğeri de o haktan yararlanmak ister. Beşiktaş'a verdiler, şimdi de diğerleri istiyor. 2002 yılında Beşiktaş'a verilen yıldız da yanlıştı. O zaman onu rütbe olarak sayıyordular. "

Senin için hazırladığımız haberler