Can Çobanoğlu'dan Sosa, Valbuena ve Giuliano hakkında flaş açıklama!

08.02.2018 - 15:22 | Son Güncellenme: 08.02.2018 - 15:22

Can Çobanoğlu'dan Sosa, Valbuena ve Giuliano hakkında flaş açıklama!

2002 Dünya Futbol Şampiyonası'nın efsane üçüncüsü Türk Milli Takımı'nın unutulmaz menajeri Can Çobanoğlu, Radyospor'da yayınlanan Yeşil Koltuk programında Orkun Yazgan'ın sorularını yanıtladı.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'in Süper Lig'deki son durumunu değerlendiren Çobanoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Can Çobanoğlu'nun sözlerinden önemli satır başları:

Oğuz Kağan tuttu

Şampiyonluğa elde etmemek adına uğraşan 4 takım vardı. Aralarında bu hafta en günahsızı Fenerbahçe'ydi. İlk yarısında hakim olduğu maçtan kayıpla çıktılar. Hem kendi kalesine hem de rakip kaleyi domine ettiler. Orta sahaya Oğuz Kağan'ı monte ettiler. O montaj tuttu.

Aykut Kocaman'ın Giuliano'yu kesebileceğine inanmıyorum

Aykut Kocaman'ın Giuliano'yu kesebileceğine inanmıyorum. Pas trafiği açısından da çok önemli. Final vuruşları adına önemli bir oyuncu.  Giuliano geldiğinde Alex'in yaptıklarını bekledik. Ama çok farklı bir oyuncu çıktı. Geçiş oyununun içerisine katlı sağlayabilecek duruma geçti. Oyuncunun aktif saha etkisini gördük. Aykut Kocaman'ı eleştirmiyorum. Bazı insanlar vardır, mentalitesi vardır. Onu da anlıyorum. Kendine ait bir futbol anlayışı var. Kreatifin dışına çıkmayı fazla sevmiyor.

Sosa ve Burak Yılmaz yorumu

Trabzonspor maçında Valbuena'nın olmaması eleştirisel bir durum. Koşan takım, koşan takıma karşı oynar. Oyunun gidişini değiştiren bir futbolcu. Koşmadığı için eleştirmiş. O zaman Bolt'u almanız lazım. Koşan kreratif oyuncu çok değerli. Sosa'yı göz ardı etmek mümkün değil. Sosa'sız bir Trabzon'la yürümek mümkün değil. Burak'ta öyle. Koşmuyor diyorlar ama her maç bir gol ya da bir de asisti var.

Rodallega sırtı aşınmış lastik gibi

Devre arasında müthiş transferler yapıldı. Çok iyi yönetilen bu büyük kulüplerimiz, finansal fair play'den dolayı transfer yapamadılar. Trabzon'da herkesin bildiği bir stoper konusu var. Rodallega sırtı aşınmış lastik gibi oldu.Trabzon'da kaybolmaya başlamış bir Rodallega var. Takıma kazandırılmalı. Burak'ın sakatlığı var. Dinlenmediği için iyileşemiyor.Tedavi sürecinde kendini yoran hareketlerden kaçınması lazım.

Vagner Love, Beşiktaş'a fayda sağlar mı?

Galalatasaray elindeki dinamosunu kaybetti. Badou geçiş oyunu içerisinde bağlantıyı kuran bir oyuncuydu. Ama menajeri zehirlemiş. Beşiktaş, 40 yaşına kadar bir oyuncuyla kontrat yaptı. Vagner Love.  Bu yaştan sonra toparlamak o kadar kolay değil. Ligin başında gol atamıyordu, sonradan gol krallığına ortak oldu. Negredo ayak tabanına basarak koşan bir futbolcu. Aşırı derecede bir özgüven eksikliği var. Ayrıca beli kalınlaşmış.

AJANSSPOR- 

Senin için hazırladığımız haberler