Candaş Tolga Işık, Sports Digitale'den ayrıldı! Arda Turan...

28.09.2023 - 21:15 | Son Güncellenme: 28.09.2023 - 21:57

Türk gazeteci, köşe yazarı ve sunucu Candaş Tolga Işık, Sports Digitale kanalıyla henüz başlamayan iş arkadaşlığını sonlandırdığını açıkladı... İşte detaylar.

Candaş Tolga Işık, Sports Digitale'den ayrıldı! Arda Turan...

AJANSSPOR-HABER

Yaz aylarında yaptığı transferlerle ses getiren Sports Digitale kanalı, Türk gazeteci, köşe yazarı ve sunucu Candaş Tolga Işık ile de anlaşmaya vardığını açıklamıştı.

Candaş Tolga Işık, Sports Digitale'den ayrıldı

Candaş Tolga Işık, bugün resmi X (Twitter) sosyal medya hesabından yapığı paylaşım ile Sports Digitale'den ayrıldığını duyurdu.

Işık açıklamasında, "Sports Digitale kanalıyla henüz başlamayan iş arkadaşlığımızı bugün itibarıyla bitirmiş bulunuyorum. Yaptığım röportajı da yayınlamamalarını rica ettim. 

İlgini Çekebilir
Bu sezon play-off oynanacak mı? TFF resmen açıkladı...
Habere Git

"Umarım saygı gösterirler"

Umarım saygı gösterirler. Birlikte çalıştığım tüm emekçi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Herkese selamlar, sevgiler" ifadelerini kullandı. 

Arda Turan ile röportaj yapmıştı

Bilindiği üzere Candaş Tolga Işık, Sports Digitale'de Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan ile röportaj yapmıştı. Işık, Arda Turan röportajının da yayınlanmamasını rica etti.

İlgini Çekebilir
Kulüp başkanı trafik kazasında hayatını kaybetti!
Habere Git

Arda Turan: "Ali Sami Yen’in adını alaycı bir şekilde diline dolamasına izin vermem"

Arda Turan da, Candaş Tolga Işık'ın ayrılığı ve röportajının yayınlanmaması ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Candaş Tolga Işık, hem dostluğuna hem gazeteciliğine sonsuz güvendiğim bir abimdir. Onun olduğu her işte koşulsuz yer alırım. Ama bu ülkede kimsenin, unvanı ne olursa olsun, Türk sporunun ve Galatasaray’ın sembol ismi Ali Sami Yen’in adını alaycı bir şekilde diline dolamasına izin vermem. 

Kanalla ilişiğini kestiğini açıklayan Candaş abiye bu hassas ve örnek tavrı için çok teşekkür ederim. Röportajın kaydı sırasında emek veren tüm arkadaşlar haklarını helal etsinler. Bu ülkenin değerlerine saygı bizim şaşmaz pusulamızdır."

Doğan Dirim: "Planımız haftaya Ali Sami Yen'i konuk almak"

Candaş Tolga Işık'ın ayrılığının nedeni olarak, Sports Digitale’nin kurucu ortağı ve Fenerbahçe Kongre Üyesi Doğan Dirim'in Arda Turan röportajına yaptığı yorum iddia edildi. Dirim attığı yorumda, "Planımız haftaya Ali Sami Yen'i konuk almak" ifadelerini kullanmıştı. 

İlgini Çekebilir
Ünlü teknik adamdan flaş sözler: "Galatasaray, istedi ama izin vermedim"
Habere Git

Sports Digitale özür diledi ve Doğan Dirim ile yollarını ayırdı

Sports Digitale, Ali Sami Yen ile ilgili atılan tweet'ten dolayı özür dilediğini ve yatırımcıları Doğan Dirim ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Açıklamada, "Bu akşam sosyal medyada, Türk spor tarihinin en önemli isimlerinden, Galatasaray Spor Kulübü'nün kurucusu Ali Sami Yen hakkında bir yatırımcımızın paylaştığı tweet'i üzülerek öğrenmiş bulunuyor ve şiddetle kınıyoruz.

Bu mesnetsiz paylaşım için başta Galatasaray camiası, başkanı, yönetimi ve taraftarlarından özür diliyoruz. Bu paylaşımı yapan yatırımcımız Doğan Dirim ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Bu tip davranışta bulunan ve sosyal medyada bir kulübe veya bir şahsa bu tarzda bir tutumda bulunan hiçbir kimsenin Sports Digitale çatısı altında barındırmayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi. 

Senin için hazırladığımız haberler