Caner Erkin: "Belki ben de taraftarları kırmak istemiştim"

22.08.2020 - 14:17 | Son Güncellenme: 22.08.2020 - 14:26

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarı-lacivertliler sezon öncesi çalışmalarına Topuk Yaylası'nda devam ediyor. Yeniden Fenerbahçe'ye dönen Caner Erkin ise bir basın toplantısı düzenledi. Caner Erkin basın toplantısında neler söyledi? İşte detaylar...

Caner Erkin: "Belki ben de taraftarları kırmak istemiştim"

Fenerbahçe'ye yeniden dönen Caner Erkin, Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Deneyimli sol bek, Fenerbahçe'nin şampiyonluktan başka bir şeyi düşünmediğini ifade etti.

"Sisteme uyum sağlamaya çalışıyoruz"

Erol Bulut'un sistemine uyum sağlamaya çalıştıklarını belirten Caner, "Kamp süreci gayet iyi geçiyor. Erol hocanın sistemine uyum sağlamaya çalışıyoruz. Bazı değişiklikler ve yeni transferler olacak. Ben kendime yeni transfer demiyorum, buranın her şeyini en içten biliyorum." dedi.

"Fenerbahçe'yle Şampiyonlar Ligi'nde..."

Avrupa'ya transfer olan genç futbolcuları değerlendiren Caner Erkin, "Tabii ki gençlerin Avrupa'da oynaması çok güzel. İnşallah oyuncularımız daha iyi takımlara giderler. Ben de önce Avrupa'ya gitmeyi tercih etmiştim sonra tekrar Türkiye'ye döndüm. Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı daha çok tercih ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe taraftarıyla ilişkisi

Beşiktaş'ta oynarken Fenerbahçe taraftarından tepki gören Caner, "Beşiktaş'ta oynarken, Kadıköy'e geldiğimde bir problem yaşanmamıştı. Geçtiğimiz sene ise bana karşı daha fazla tepki görmüştüm. Anneme ağıza alınmayacak kelimeler söylendi. Fenerbahçe benim için bir aşk, tuttuğum takım. Belki ben de taraftarları kırmak istemiştim. Ama şu an için böyle bir şey olamaz. Artık buradayım, onları seviyorum." şeklinde konuştu.

Transfer süreci nasıl gelişti?

Fenerbahçe'ye yeniden transferin sürecini anlatan deneyimli sol bek, "Fenerbahçe dışında kimseyle konuşmadım transfer döneminde. Başka teklif de almadım. Başta başkanımız ve Emre ağabey, burada olmamı istediler. Ben de direkt teklifi kabul ettim ve buraya geldim. Uzun bir süreç olmadı." dedi.

"Neşemizi kaybetmeyelim"

Kampın en neşeli futbolcusu olduğu belirtilen Caner konuyla ilgili, "Kamplar, futbolcular için sıkıcıdır. Ağır antrenmanlar olur. Bunlar tabii ki sezona iyi başlayabilmek için. Ne kadar ağır çalışsak da gülmek de gerekiyor. Neşemizi kaybetmeyelim diyorum. Neşeli biri olduğum için arkadaşlarıma takılıyorum ve iyi bir şekilde geçiyor." ifadelerini kullandı.

"Futbolculuktan sonra da..."

Ajansspor Muhabiri Barış Şehirlioğlu'nun 'Fenerbahçe'den teklif aldığında neler hissettin? Fişek lakabı senin için neler ifade ediyor?' sorularını yanıtlayan Caner Erkin şunları kaydetti:

"İlk teklif aldığımda çok heyecanlandım. Üstüne farklı duygular hissettim. Taraftarı olduğum kulüp, futbolu bırakmak istediğim kulüp ve futboldan sonra da nasip olursa devam etmek istediğim kulüp Fenerbahçe. Gerçekten çok mutluyum.

Fişek lakabı Manisaspor'da takıldı bana. Çok hareketli yerimde durmadığım için o zamandan beri o lakap geldi. Herkesin diline geçti oradan. Ben de sevdim ve benim için bir problem yok."

"Bu sene şampiyonluk gelecek"

Bu sezon şampiyon olacaklarını düşünen Caner Erkin, "Fenerbahçe'nin hedefi her zaman şampiyonluk olmalı. İkincilik söz konusu olmamalı. Burada oynayan oyuncular her zaman şampiyon olmak ister. Ama biz Gökhan'la beraber bunu yaşayan kişiler olarak bunu arkadaşlarımızla konuşuyoruz, Fenerbahçe'yle şampiyon olmanın nasıl bir duygu olduğunu onlara anlatıyoruz ama sadece anlatarak olmuyor. Sahada bunu göstermeliyiz. Bu sene şampiyonluğun geleceğini düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler