Caner Erkin çılgına döndü! Maç sonu gerginlik...

21.01.2024 - 11:17 | Son Güncellenme: 21.01.2024 - 11:31

Trendyol 1. Lig'in 19. hafta maçında lig ikincisi Kocaelispor sahasında lider Eyüpspor'u 2-1 yendi. Maçın son bölümünde çılgına dönen Caner Erkin ile taraftar arasında gerginlik yaşandı.

Caner Erkin çılgına döndü! Maç sonu gerginlik...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig'de lider Eyüpspor ile lig ikincisi Kocaelispor, Kocaeli Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım Candeias ve Tanque'nin golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Eyüpspor'un tek golü ise Bruno'dan geldi. 

Zirvede fark 9'a indi 

Ligde 3 maç sonra galip gelen Kocelispor bu sonuçla puanını 36'ya çıkartarak lider Eyüpspor ile arasındaki puan farkını 9'a indirdi. 

Caner Erkin uzatmada gerildi 

Eyüpspor'un 36 yaşındaki kaptanı Caner Erkin, zirveyi yakından ilgilendiren maçı uzatma bölümünde sinirlerine hakim olamadı.

Sahaya atılan ikinci topu tribünlere yolladı

Maçın uzatma dakikalarında beraberlik golünü arayan Eyüpspor'da kaptan Caner Erkin, taç atışı kullanacağı anda sahaya başka bir topun atılmasına çok sinirlendi ve elindeki topa vurarak tribünlere yolladı.

Taraftarlarla tartıştı

Bu hareketinin ardından maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırılan tecrübeli futbolcu, maç sonunda da Kocaelispor taraftarları ile gerginlik yaşadı. Taraftarlar Caner Erkin'e tepki gösterirken, 36 yaşındaki futbolcuda bu tepkiye karşılık verdi. Taraftarlarla tartışan Caner Erkin görevliler tarafından soyunma odasına götürüldü.

Senin için hazırladığımız haberler