Caner Erkin: "Kariyerimi mahvetti"

24.05.2020 - 22:11 | Son Güncellenme: 24.05.2020 - 22:24

Caner Erkin: "Kariyerimi mahvetti"

Beşiktaş forması giyen Caner Erkin, Inter'de kendisine hiç şans vermeyen eski teknik direktörü Frank de Boer hakkında sert ifadeler kullandı.

AJANSSPOR - HABER

Inter'e transferi

İtalyan basınına konuşan Caner Inter'e transferiyle ilgili olarak, "Bunun büyük bir kariyer adımı olacağını; düzenli olarak oynayacağımı, kupalar kazanacağımı ve Inter taraftarlarının sevgisini kazanacağınımı düşünmüştüm" dedi.

"Inter'den ayrılmak istemedim"

Milano ekibinden ayrılmak istemediğini ancak Frank de Boer'in tavrının bundan etkili olduğunu söyleyen Caner Erkin, "Roberto Mancini gittikten sonra bile Inter'den ayrılmak istemedim ancak Frank de Boer'in bana olan tavrı berbattı. Beni altyapıdan yeni çıkmış bir oyuncu gibi kenarda bıraktı. Bu kabul edilemezdi. Mancini beni sezon öncesinde oynattı, bana güvendi ve gittiğinde çok üzüldüm. De Boer'den gördüğüm muamele tamamen saygısızcaydı ve tutumuyla kariyerimin yolunu değiştirdi" dedi.

Frank de Boer sözleri

teknik adamın kendisine olan tavrına asla anlam veremediğini söyleyen 31 yaşındaki sol bek, "De Boer'in bana neden öyle davrandığını asla anlamadım. İtalya'ya adım attığı ilk günden itibaren asla planları içerisinde yer almadım. Sezon başlamadan önce yapılan son hazırlık maçında beni kadroya almadı. Daha sonra antrenman sahasındaki egzersizlere katılmama bile izin vermedi. Takımın geri kalanından ayrı olarak antrenman yapmak zorunda kaldım" ifadesini kullandı.

 

De Boer, Inter tarihinin en kötü teknik direktörü

Sadece 5 maç kalabilen De Boer'in Inter tarihinin en kötü teknik direktörü olduğunu söyleyen Caner, "Sanırım sinirlenip gitmem için beni manipüle etmeye çalışıyordu. Herkes, De Boer'in ne tarz bir insan oldupunu biliyordu. Bu nedenle, Inter gibi bir kulübe nasıl ulaştığını hala anlayamıyorum De Boer'in Inter tarihinin en kötü teknik direktörü olduğunu söyleyen Jonathan Biabiany'ye katılıyorum. Tüm hayallerimin sadece iki buçuk ay boyunca orada olan bir adam tarafından parçalanması çok korkunç" diyerek sözlerini tamamladı.

 

2016-17 sezonu öncesinde Fenerbahçe'den Inter'e transfer olan Caner Erkin, sezon başlamadan Beşiktaş'a kiralanmıştı. Siyah beyazlılarda bir sene forma giyen tecrübeli sol bek daha sonra bonservisi alınarak kadroya katılmıştı.

Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler