Caner Erkin neden kadro dışı kaldı? İşte sebebi...

05.08.2021 - 11:37 | Son Güncellenme: 05.08.2021 - 11:45

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, Caner Erkin'in kadro dışında kaldığını açıklamıştı. Vitor Pereira, Caner Erkin'i sistemine uymadığı için kadro dışında bıraktı.

Caner Erkin neden kadro dışı kaldı? İşte sebebi...

Fenerbahçe, gçetiğimiz gün Caner Erkin ve Sinan Gümüş'ün akdro dışı bırakıldığını açıklamıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni sezon planlaması devam eden Profesyonel Futbol A Takımımızda, Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın kararı doğrultusunda; oyuncularımız Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün çalışmalarını takımımızdan ayrı olarak sürdürmelerine karar verilmiştir. Futbolcularımızın gelecek planlaması ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denilmişti.

Caner Erkin neden kadro dışı kaldı?

Caner Erkin'in kadro dışı kalmasının sebebi merak ediliyor.

Sisteme uymuyor

Milliyet gazetesinin haberine göre Portekizli teknik direktör Vitor Pereira Caner Erkin ile özel görüştü. Pereira, yeni sezonda oynatacağı sisteme uymadığı için Caner Erkin'i kadroda düşünmediğini resmen iletti.

"İyi bir oyuncusun"

Öte yandan Vitor Pereira'nın, Caner Erkin'e, "Sen iyi bir oyuncusun. Bu kararım kaliten ile ilgili değil. Benim oynatacağım sisteme uymuyorsun. İlk 11 oynamaya alışkın bir oyuncu olduğun yedek kalmak senin için sorun olabilir" dediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler