Caner Erkin sözünü tuttu, o videoyu paylaştı!

19.07.2021 - 17:20 | Son Güncellenme: 19.07.2021 - 18:02

Fenerbahçe haberleri… Kongre sırasında küçüklüğünden beri Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Caner Erkin bu iddiasını doğrulayan sünnet videosunu paylaştı.

Caner Erkin sözünü tuttu, o videoyu paylaştı!

AJANSSPOR-HABER

19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde taraftarlar kadar sarı-lacivertli sporculardan da sosyal medya paylaşımları geldi. Bunların içinde özellikle biri çok dikkat çekti. 

Kongre sırasında söz vermişti

Fenerbahçe’nin aynı zamanda kongre üyesi olan Caner Erkin, geçtiğimiz ay yapılan olağan genel kurulda oy kullanırken bir açıklama yapmıştı. Ülker Stadı’ndaki seçimde çocukluğundan beri Fenerbahçeli olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, “Hatta bunun videosu var. İleriki günlerde yayınlarım” demişti.   

'Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey'

Caner bu sözünü tutmak için Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü seçti. Kişisel sosyal medya hesabından "Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey…" başlığıyla sünnet düğününden görüntüler paylaşan 33 yaşındaki futbolcu, bu iddiasını doğruladı.

Odasında Fenerbahçe posteri asılı

Videoda Caner’in odasındaki Fenerbahçe posteri dikkat çekerken, ailesi de o dönem sünnet heyecanı yaşayan geleceğin futbol yıldızının Fenerbahçeli olduğunu söylüyor. 

Caner Erkin 3 büyüklerin formasını giydi

Geçtiğimiz sezon Süper Ligi'i 34 maçta 9 asistle tamamlayan Caner Erkin, Fenerbahçe dışında Galatasaray ve Beşiktaş forması da giyen 10 futbolcudan biri olmuştu. Caner'in 2. dönemini yaşadığı sarı-lacivertliler ile önümüzdeki sezonun sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler