Caner, Galatasaray'a mı, Fenerbahçe'ye mi gidecek?

25.07.2020 - 21:01 | Son Güncellenme: 25.07.2020 - 21:14

Süper Lig'de bu sezon da hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe, gelecek sezon mutlak şampiyonluk hedeflerken, transferde de adımlar buna göre atılıyor. Sarı lacivertliler Caner Erkin'i transfer etti mi? Caner Erkin, Galatasaray'dan teklif aldı mı? İşte detaylar...

Caner, Galatasaray'a mı, Fenerbahçe'ye mi gidecek?

Salim MANAV - AJANSSPOR

Beşiktaş'la sözleşme uzatmayan Caner Erkin'in yeni adresi neresi olacak?

Ülkemizde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen ve 2017-2018 sezonunda Fenerbahçe'den Inter dönüşü Beşiktaş'a transfer olan Caner Erkin'e eski takımı 2+1 yıllık sözleşme teklif etti.

Peki Caner Erkin, Fenerbahçe'ye dönecek mi?

Fenerbahçe ile Caner Erkin'in daha önce yapılan temaslarda sözlü olarak anlaşmaya vardığı ifade edilmişti. Ancak Mert Hakan Yandaş gelişmesinin ardından taraflar arasındaki mesafe arttı ve transfer bu nedenle rafa kaldırıldı. Hakan'a verilen (yıllık 15 milyon TL) parayı duyunca şartlarında iyileştirme istedi.

Caner Erkin, Galatasaray'a transfer olacak mı?

Caner Erkin'in Fenerbahçe ile görüşmesinde pürüz çıkmasının ardından devreye eski takımı Galatasaray girdi. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Caner'i çok istese de tecrübeli sol bekin istediği ücret el yakıyor. Caner Erkin, 2009-10 sezonunda CSKA Moskova'dan kiralık olarak Galatasaray'a gelmişti.

"İstanbul'da kalacağı kesin!"

Caner Erkin'in 9 yaşındaki oğlu Çınar, sosyal medya hesabında soruları yanıtlarken, babasının hangi takıma gideceği de soruldu. Çınar, "Fener ya da Galatasaray ama İstanbul'da kalacağı kesin" dedi.

"Caner Erkin hiçbir kulüple anlaşmadı"

Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, tecrübeli sol bekin transferi hakkında sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu. 

Altıparmak, "Caner Erkin bugün itibariyle herhangi bir kulüple anlaşmamıştır. Kamuoyunun bilgisine." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler