Canı istemedi, maçta oynamadı! Koçu ona ulaşamıyor...

09.01.2021 - 14:44 | Son Güncellenme: 09.01.2021 - 14:48

Son dakika basketbol haberleri... NBA'de Brooklyn Nets takımında forma giyen Kyrie Irving'in Philadephia 76ers maçında oynamama sebebi merak edildi. Brooklyn Nets Koçu Steve Nash'in açıklamaları ise gündem oldu. İşte detaylar...

Canı istemedi, maçta oynamadı! Koçu ona ulaşamıyor...

Eren TUNCAY - AJANSSPOR

NBA'de Brooklyn Nets takımında forma giyen Kyrie Irving, geçtiğimiz gün Philadephia 76ers ile oynanan mücadele forma giymedi.

Sezona Kevin Durant ile beraber formda giren Kyrie Irving, zaman zaman bazı maçlarda dinlendirilseler de, Irving'in Sixers maçında oynamama sebebi ABD'de gündem oldu.

Canı istemedi!

ABD'li gazetecilere gelen bilgiler, Kyrie Irving'in Sixers maçında oynamama sebebi olarak "kişisel sebepler" olarak geçse de iş farklı. Kyrie Irving'in Sixers maçına "canı istemediği"  için çıkmadığı ifade edildi. Yetenekli oyuncunun mental sağlığın korumak için izin istediği de eklendi.

Steve Nash'in açıklamaları dikkat çekti

Sixers maçından sonra basın mensuplarının Kyrie Irving'in oynamama sebebiyle ilgili sorulan soruyu yanıtlayan koç Steve Nash, "Açıkçası ben de bilmiyorum. Maçtan önce onun temasa geçmeye çalıştım ancak telefonlarıma yanıt vermedi" ifadelerini kullandı.

Steve Nash ayrıca maçtan sonra da Kyrie Irving'e henüz ulaşamadığı sözlerine ekledi.

Kyrie Irving'in karakteri şaşırtmadı

NBA'in en yetenekli oyuncularından biri olmasına karşın, gerek kişisel ilişkileri açısından, gerek dünyanın düz olduğuna çok ciddi bir şekilde inandığını belirterek, şaşırtan açıklamalar veren Kyrie Irving'in bu tip davranışları, kafasına göre hareket etmesi, NBA camiası içerisinde pek şaşırtıcı gelmiyor.

Senin için hazırladığımız haberler