CANLI | Antalyaspor-Fenerbahçe maçını canlı izle (Maç Linki)

29.09.2024 - 17:06 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 19:16

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde bu akşam Antalyaspor'a konuk olacak. Zorlu maçın kanalı canlı yayını ve linki gibi detayları haberde.

CANLI | Antalyaspor-Fenerbahçe  maçını canlı izle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Jose Mourinho'nun öğrencileri, bu akşam Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında teknik direktör Alex de Souza'nın yönettiği Antalyaspor'a konuk olacak. İşte maça dair detaylar...

15' Antalyaspor'da Moussa Djenepo'nun kaleyi cepheden gören bir noktadan çektiği sert şutta top üstten auta çıktı.

12' DİREKTEN DÖNDÜ! Antalyaspor'da Kaluzinski'nin ceza sahası dışından çektiği sert şutta top direğe çarptı. Livakovic topu iki hamlede kontrol etti.

11'Antalyaspor'da Erdal Rakip, Fenerbahçe yarı sahasında Çağlar'ın müdahelesi sonrasında yerde kaldı. Antalyaspor, serbest vuruş kullanacak.

9' Fenerbahçe, sol kanattan korner kullanacak.

6' Fenerbahçe atağında Dzeko ve Tadic ceza sahası içerisinde al-ver yaptı. Dzeko kaleci ile karşı karşıya kalacakken yerde kaldı ve penaltı bekledi. Maçın hakemi bir önceki pozisyonda Tadic'in eline çarptığını işaret etti.

2' Çizgiden çıktı! Szymanski boş kale karşısında önünde kalan topa ağlara göndermek için vurdu. Szymanski'nin zayıf vuruşunda top Mert'e çarptı ve Veysel ile anlaşmazlık yaşadılar. Veysel kendisinden seken topu çizgi üzerinden çıkardı.

1' Karşılaşmadaki ilk düdük geldi ve mücadeleye Fenerbahçe başladı.

Antalyaspor- Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde bu akşam Antalyaspor'a konuk olacak. Corendon Airlines Park'ta oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Hakem Cihan Aydın'ın yöneteceği maç beIN SPORTS 1 kanalı ve TOD platformundan canlı olarak yayınlanacak.

57. randevu

İki takım bugüne kadar Süper Lig'de 56 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler, 37 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar ise 8 maçta galibiyet sevinci yaşadı. 11 mücadele de berabere sona erdi. Rekabette Kanarya'nın 102 golüne, Akdeniz ekibi 47 golle yanıt verdi. İki ekip arasında Antalya'da yapılan son karşılaşmayı sarı-lacivertliler 2-0'lık skorla kazandı.

Alex ilk defa rakip

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, efsanesi olduğu Fenerbahçe'ye karşı Akdeniz ekibinin başında oldukça zor bir müsabakaya çıkacak. 8 sezon Fenerbahçe formasını terleten, rekorları alt üst eden ve şampiyonluklar yaşayan Alex de Souza, bu akşam eski takımını yıkmaya çalışacak.

8 puan topladı

Antalyaspor’un başındaki Brezilyalı teknik adam, geriden kalan 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Maçı Cerondon Airlines Park’ta izleyecek olan Sarı-Lacivertli taraftarların da büyük sevgi gösterilerinde bulunması beklenen Alex, duygu yoğunluğu yüksek bir 90 dakika yaşayacak.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu

Fenerbahçe'nin, Antalyaspor karşısında ilk 11'i şu şekilde: Livakovic, Mert, Djiku, Çağlar, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Amrabat, Szymanski, Tadic, Maximin, Dzeko.

Senin için hazırladığımız haberler