Bayern Münih - Köln Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

24.01.2023 - 19:30 | Son Güncellenme: 24.01.2023 - 20:03

Bundesliga'da Bayern Münih ile Köln karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Bayern Münih - Köln maçının canlı izle linki haberimizde. İşte tüm detaylar.

Bayern Münih - Köln Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Bundesliga'nın 17. haftasında Bayern Münih ile Köln karşı karşıya geliyor. Lider Bayern Münih, kendi evinde ağırlayacağı Köln karşısında galibiyet alarak, zirvedeki yerini korumayı hedefliyor.

Bayern Münih - Köln maçının tarih ve saati

Bayern Münih ile Köln arasındaki Bundesliga maçı 24 Ocak 2023 Salı günü, saat 22.30'da başlayacak. Karşılaşma, Allianz Arena'da oynanacak.

Bayern Münih - Köln maçını canlı yayınlayacak kanal

Bayern Münih - Köln maçı beIN SPORTS 4 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Bayern Münih'in Bundesliga'daki durumu

Bayern Münih, Bundesliga'da çıktığı 16 maçın 10'unu kazandı. 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Bayern Münih, 35 puan toplayarak zirvede yer aldı.

Köln'ün Bundesliga performansı

Köln, Bundesliga'da çıktığı 16 karşılaşmada 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak, 20 puan topladı. Köln, ligin 11. sırasında yer aldı.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler