CANLI| Birmingham FC - Hull City Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

30.12.2022 - 17:36 | Son Güncellenme: 30.12.2022 - 17:52

EFL Championship 25. haftasında Birmingham FC kendi sahasında Hull City'i konuk ediyor. Maç hangi kanalda, maç linki ve canlı yayın gibi detaylar haberde.

CANLI| Birmingham FC - Hull City Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

EFL Championship 25. haftası heyecanı sürmeye devam ediyor. Zorlu haftada Birmingham FC kendi sahasında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'i konuk edecek. Birmingham - Hull City maçı ne zaman ve hangi kanalda? Detaylar...

Birmingham FC - Hull City Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Birmingham FC - Hull City karşı karşıya geleceği zorlu karşılaşma bugün 22.45'te ekranlara gelecek. Zorlu karşılaşmanın yayını ise TV8.5 olacak. Ayrıca maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Beşiktaş Ozan Tufan'ı transfer mi ediyor?

Türkiye'de Ozan Tufan transferi haberlerinin çıkması Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior'a da soruldu. Birmingham City karşılaşması öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Rosenior, "Bana gelen veya benim duyduğum bir şey yok. Spekülasyonlar olabilir ancak iyi bir teklif gelirse, bana bilgi verileceğinden eminim" dedi.

Beşiktaş'ın oyuncuyu transfer etmek istediği biliniyor. Oyuncunun transferiyle ilgili dün 1-0 kazanılan Adana Demirspor karşılaşmasından sonra Şenol Güneş'e "Ozan Tufan sizi aradı mı?" diye soruldu.  Beşiktaş Teknik Direktörü, esprili bir şekilde "Beni aramadı ama Şenol diye birini aramış olabilir. Ben de okudum. Ozan'ı beğeniyorum iyi bir oyuncu" yanıtını verdi. 
 

Senin için hazırladığımız haberler