CANLI| Brentford - Tottenham Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

26.12.2022 - 12:06 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 12:13

İngiltere Premier Lig 17. haftasında Brentford kendi sahasında Tottenham'ı konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı izle ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Brentford - Tottenham Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası arası sona erdikten sonra Premier Lig 17. haftası kaldığı yerden devam ediyor. Bugün oynanacak olan zorlu karşılaşmalar arasında Brentford ile Tottenham maçı yer alıyor. Peki Brentford - Tottenham maçı ne zaman ve hangi kanalda? İşte merak edilenler...

Brentford - Tottenham Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Brentford - Tottenham arasında oynanacak olan Premier Lig 17. hafta maçı bugün 15.30'da başlayacak Zorlu karşılaşmanın yayını ise beIN Sports olacak. Ayrıca maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Tottenham'da kimler eksik?

Premier Lig 17. haftasında oynanacak olan Tottenham- Brentford maçında kırmızı kart cezalısı Rodrigo Bentancur ve sakatlıkları bulunan Richarlison, Oliver Skipp, Spence forma giyemeyecek.

Brentford Football Club, 1889 yılında İngiltere'nin Brentford şehrinde kuruldu. Renkleri; kırmızı - siyah'tır. Maçlarını 12.763 kişilik Griffin Park'ta oynamaktadır. 1889 yılında kurulan kulüp, 1904 yılında açılan stadları Griffin Park'ta o yıldan beri evindeki maçları bu stadyumda oynamaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler