CANLI| Burnley - Birmingham Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

26.12.2022 - 19:26 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 19:32

EFL Championship 24. haftasında Burnley kendi sahasında Birmingham'ı konuk ediyor. Zorlu karşılaşma hangi kanalda, maç linki ve canlı yayın gibi detaylar haberde.

CANLI| Burnley - Birmingham Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

EFL Championship 24. hafta heyecanı sürüyor. Bugün Burnley kendi sahasında Birmingham'ı ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise maçı izlemek için hangi kanalda ve saat kaçta gibi aramalar yapmaya başladılar. İşte zorlu maça dair merak edilenler...

Burnley - Birmingham Maçı Ne Zaman Ve Hangi Kanalda?

Burnley - Birmingham arasında oynanacak olan karşılaşma bugün saat 23.002'da başlayacak. Zorlu karşılaşma beIN Sports üzerinden yayınlanacak. Ayrıca maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

beIN sport maçları ücretsiz mi?

Tüm Digiturk üyeleri kullanabilir. Herhangi bir ek ücret yansıtılmamaktadır. beIN SPORTS canlı maç yayınları hariçtir; canlı maç yayınlarını beIN Connect üzerinden takip edebilmek için Mobil Süper Lig paketiniz olması gerekir.

beIN nasıl izlenir?

Cep ya da tabletten beIN Connect uygulamasıyla , web'den ise beinconnect.com.tr üzerinden Süper Lig paketleriniz kapsamındaki maçları canlı olarak izleyebilirsiniz. Mobil Süper Lig paketi ile maçlar canlı izlenirken TV yayını kapanır. Aynı anda tek bir cihazdan yayın alınabilir.

Senin için hazırladığımız haberler