CANLI| Dortmund- Bochum maçını canlı izle (Maç linki)

27.09.2024 - 16:13 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 16:16

Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga'nın 5. haftasında sahasında Bochum ile karşılaşacak. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve linki haberde.

CANLI| Dortmund- Bochum maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Almanya Bundesliga'da heyecan sürüyor. Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund, sahasında Peter Zeidler'in ekibi Bochum ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maça dair detaylar haberde.

Dortmund- Bochum maçı saat kaçta?

BVB Dortmund Stadyumu'nda oynanacak mücadele TSİ 21.30'da başlayacak.

Dortmund- Bochum maçı hangi kanalda?

Alman hakem Felix Brych'in yöneteceği karşılaşma beIN Sports 4'ten şifreli bir şekilde yayımlanacak.

beIN Sports 1 kaç TL?

İster seçtiğin takımın maçlarını 1 ay boyunca 19.99 TL'ye izle... İster sezon sonuna kadar tüm maçları 59.99 TL'ye izle... 10.000 adet sınırlı sayıda sanal bilet hızla tükeniyor! Acele et, yerini şimdiden ayırt!

Bein Sport tek maç nasıl satın alınır?

Digiturk'ün üyelerine sunduğu "İzle-öde" servisi sayesinde, Spor Toto Süper Lig maçlarını Digiturk 204, 205 ve 206 Taraftar kanallarından tek maç satın alarak izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için onlineislemler.digiturk.com.tr giriş yaptıktan sonra "İzle-öde" menüsünden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

beIN Sport üyelik nasıl alınır?

Bein Sports abonelik oluşturmak için size en yakın Digiturk servisini ziyaret edebilir ya da platformun online sitesi üzerinden yeni bir üyelik oluşturabilirsiniz. Üyelik formunu doldurduktan sonra Bein Sports müşteri hizmetleri sizinle iletişime geçerek üyeliğinizin aktive edilmesine yardımcı olacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler