CANLI| Fenerbahçe- Trabzonspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

18.05.2023 - 16:43 | Son Güncellenme: 18.05.2023 - 19:04

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Lig'in 34. haftasında Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi aranan detaylar haberde.

CANLI| Fenerbahçe- Trabzonspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Lig'in 34. haftasında Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Galatasaray'ın maç fazlalığı ile puan farkını 8'e çıkarması sonrası Sarı-Lacivertliler, zorlu mücadeleden 3 puan alarak şampiyonluk şansını devam ettirmek istiyor. Maçın kanalı ve 11'leri gibi detaylar haberde.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Abdulkadir Bitigen'in yönetecek.

İlk 11'ler

Fenerbahçe: İrfan Can, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Arao, Zajc, Arda Güler, Rossi, Valencia, Batshuayi

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Doğucan, Siopis, Hamsik, Abdülkadir, Visca, Umut Bozok

100. randevu

Fenerbahçe ile Trabzonspor, lig tarihinde 99 kez karşılaştı. Söz konusu maçlarda Fenerbahçe 39 galibiyet alırken, Trabzonspor ise 26 kez 3 puan alan taraf oldu. 34 maç da berabere tamamlandı. Fenerbahçe'nin ligdeki 129 golüne, Bordo Mavililer 102 golle karşılık verdi.

Fenerbahçe'de eksikler kimler?

Zorlu müsabakada Fenerbahçe, 4 oyuncusundan faydalanamayacak. Fenerbahçe'de kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra, sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Lincoln Henrique ve Bright Osayi-Samuel, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.

Sınırda olanlar kimler?

Fenerbahçe'de 5 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-Lacivertli takımda Samet Akaydin, Enner Valencia, Miha Zajc ve Gustavo Henrique sarı kart görmeleri halinde Antalyaspor maçında cezalı duruma düşerek forma giyemeyecek. Sarı kart sınırında yer alan Serdar Aziz, maçın kadrosunda yer almamaktadır.

Trabzonspor'da kimler eksik?

Bordo-Mavili takımda 3 yıldız derbide forma giyemeyecek. Bakasetas kart cezası, Denswil ve Dorukhan ise sakatlıkları nedeniyle kadroda olmayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler