Galatasaray - Antalyaspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

21.01.2023 - 18:20 | Son Güncellenme: 21.01.2023 - 21:03

Süper Lig'de Galatasaray ile Antalyaspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Galatasaray - Antalyaspor maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar...

Galatasaray - Antalyaspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Liderlik koltuğunda oturan Sarı-Kırmızılılar, Akdeniz ekibini ağırladığı maçta galibiyet hedefliyor.

CANLI ANLATIM

MAÇ SONA ERDİ | Galatasaray 2-1 Antalyaspor

90+9' Antalyaspor'da Luiz Adriano, 90+10. dakikada direkt kırmızı kart gördü.

90' Galatasaray-Antalyaspor maçının sonuna 9 dakika ilave edildi.

85' Galatasaray'da ceza sahası içine giren Dries Mertens yerde kaldı hakem Ali Şansalan devam dedi.

84' Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın şutunu kaleci Helton Leite çıkardı.

PENALTI | 72' Galatasaray penaltı kazandı. Lucas Torreira'nın ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top Ömer Toprak'ın eline çarptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Ancak VAR'a giden hakem Ali Şansalan, penaltı öncesi faul yapıldığı gerekçesiyle iptal etti.

67' Antalyaspor'da teknik direktör Nuri Şahin karşılaşmanın 67. dakikasında bir pozisyona yaptığı itiraz sonucu sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısında da Akdeniz ekibin kulübesinden bir kişi daha sarı kart görmüştü. 

62' Galatasaray'da Victor Nelsson'uun ters vuruşunda kaleci Muslera başarılı.

GOL | 59' Antalyaspor'un skoru 1-1'e getirmesinin ardından rakip kalede üst üste pozisyonlar bulan Galatasaray, 59. dakikada yeniden öne geçti. Sarı-kırmızılı takımda Sergio Oliveira'nın ceza sahası içinde yaptığı kafa vuruşu rakip takımdan Sherel Floranus'a çarptı ve ağlara gitti 2-1.

GOL | 54' Icardi'nin attığı golden sonra rakip kalede gol arayan Antalyaspor 54. golüde golü buldu. Soner Aydoğdu'nun yaptığı ortaya ceza sahası içinde iyi yükselen Luiz Adriano, şık bir kafa vuruşu yaptı ve skoru 1-1'e getirdi.

GOL | 49' Galatasaray 2. yarıya golle başladı. Sarı-kırmızılı takım Mauro Icardi'nin 49. dakikada attığı kafa golle 1-0 öne geçti. 

Galatasaray - Antalyaspor maçında 2. yarı başladı

İlk yarı sona erdi | Galatasaray 0-0 Antalyaspor

43' Galatasaray bir kez daha gole yaklaştı. Abdülkerim Bardakçı'nın kafa vuruşunda Helton Leite başarılı.

41' Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ceza sahası içinde vuruşunu yaptı ancak Ömer Toprak gole izin vermedi. Savunma oyuncusu pozisyon sonrası hafif bir sakatlık geçirdi.

34' Sacha Boey, ceza sahasında çok sert şut ve kaleci Helton müthiş çıkardı. Korner.

28' Antyalyaspor'da Admir Mehmedi'nin ceza sahası dışından şutu üstten auta gitti.

22' Mertens'in attığı şık pasla ceza sahası içinde topla buluşan Icardi, sol ayağıyla şansını denedi ama top auta gitti.

18' Antalyaspor'da şanssız an. Kırmızı-beyazlı takımda Sam Larsson'un şutu direkte patladı.

16' Galatasaray bir kez daha gole yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Dries Mertens, vuruşunu yaptı fakat top kalecinin sağından dışarı çıktı.

9' Antalyaspor'da Shoya Nakajima, kaleci Fernando Muslera'yı ileride görünce orta sahadan şansını denecek ancak top auta gitti.

4' Maçta ilk tehlikeli atak Galatasaray'dan geldi. Ceza sahası dışında topla buluşan Sacha Boey, sol ayağıyla vurdu ancak top yandan auta gitti.

Maç başladı.

İlk 11'ler

  • Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Emre Taşdemir, Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem Aktürkoğlu, Icardi
  • Antalyaspor: Helton, Floranus, Veysel Sarı, Ömer Toprak, Güray Vural, Larsson, Ufuk Akyol, Larsson, Nakajima, Mehmedi, Luiz Adriano

Galatasaray - Antalyaspor maçının tarih ve saati

Galatasaray ile Antalyaspor arasındaki Süper Lig maçı 21 Ocak 2023 Cumartesi günü, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma, NEF Stadı'nda oynanacak.

Galatasaray - Antalyaspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Galatasaray - Antalyaspor maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Formda Okan Buruk ideal 11 ile sahada

Galatasaray, 8 maçlık galibiyet serisini Antalyaspor karşısında 9'a çıkarmak istiyor. Formda takım, ideale yakın bir 11 ile sahaya çıkacak. Sol bek konusunda belirsizliğin sürdüğü Sarı-Kırmızılılar'da Patrick van Aanholt'un performansından memnun olmayan Okan Buruk, Emre Taşdemir'e forma şansı verdi.

Antalya, 5 eksikle Galatasaray deplasmanında

Nuri Şahin'in çalıştırdığı Antalyaspor, zorlu Galatasaray deplasmanına 5 eksik ile geldi. Akdeniz temsilcisinin golcü ismi Haji Wright sakatlığı nedeniyle kadroda yer almazken, Ghacha ve Doğukan Sinik de Wright'a eşlik etti. Kudryashov ve Fernando ise kart cezaları nedeniyle maçta yer alamadı.

Galatasaray ve Antalyaspor'un ligdeki durumu

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de çıtığı 18 maçın 13'ünü kazanırken, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Sarı-Kırmızılılar, 42 puan toplayarak, zirvede yer aldı. Antalyaspor ise çıktığı 17 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı. Nuri Şahin ve öğrencileri, 18 puan ile ligin 15. sırasında bulundu.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler