CANLI| Hull City- Blackpool Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

26.12.2022 - 11:12 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 11:22

EFL Championship 24. haftasında Hull City kendi sahasında Blackpool ile karşı karşıya geliyor. Maç hangi kanalda, ne zaman ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Hull City- Blackpool Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, EFL Championship 24. haftasında kendi sahasında Blackpool ile karşı karşıya geliyor. Zorlu karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda olacağı ise merak konusu olmaya başlandı. İşte maça dair merak edilenler...

Hull City - Blackpool Maçı Ne Zaman Ve Hangi Kanalda?

EFL Championship 24. haftasında Hull City, kendi sahasında Blackpool'u konuk edecek. Karşılaşma bugün 18.00'da oynanacak. Zorlu karşılaşma TV8.5'da yayımlanacak.
 

Hull City muhtemel ilk 11'i

Hull Ciyt muhtemel ilk 11'i:  Ingram, Coyle, Christie, Mcloughlin, Greaves, Woods, Seri, Smith, Slater, Longman, Estupinan

Allahyar sonradan oyuna dahil olabilir

Hull City Menajeri Liam Rosenior, yaklaşık 4 aydır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Allahyar Sayyadmanesh'in, Blackpool maçında forma giyebileceğini açıkladı. Genç oyuncunun ilk 11'de başlaması beklenmezken ikinci yarı oyuna girmesi bekleniliyor.

Ozan Tufan'a Beşiktaş kancası

Gaziantep FK maçından sonra açıklama yapan Şenol Güneş,  "Ozan Tufan beğendiğim bir oyuncu. Şu anda Hull City'nin oyuncusu, benimle ilgisi yok. Ozan ve diğer oyuncularla ilgili hiçbir tasarrufumuz yok..."  dedi. Siyah-Beyazlıların devre arasında Ozan Tufan'ı kadrosuna katma bekleniliyor.

Senin için hazırladığımız haberler