Tottenham - Arsenal Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

15.01.2023 - 18:31 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 18:37

Premier Lig'de Tottenham ile Arsenal karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Tottenham - Arsenal maçının canlı izle linki haberimizde. İşte detaylar...

Tottenham - Arsenal Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Premier Lig'in 20. haftası dev mücadeleye sahne oluyor. Tottenham ile Arsenal karşı karşıya geliyor. Lider Arsenal, zorlu Tottenham deplasmanında galip gelerek, geçtiğimiz gün Manchester United'a kaybeden City'nin önünde büyük bir avantaj yakalamak istiyor.

Tottenham - Arsenal maçının tarih ve saati

Tottenham ile Arsenal arasındaki Premier Lig maçı 15 Ocak 2023 Pazar günü, saat 19.30'da başlayacak.

Tottenham - Arsenal maçını canlı yayınlayacak kanal

Tottenham - Arsenal maçı beIN SPORTS 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Tottenham'ın Premier Lig'deki durumu

Tottenham, Premier Lig'de 18 maça çıktı. 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 33 puan toplayan takım, ligin 5. sırasında yer aldı.

Arsenal'in Premier Lig'deki durumu

Arsenal, Premier Lig'de şampiyonluk yarışı veriyor. Çıktığı 17 karşılaşmanın 14'ünü kazanan takım, 2 beraberlik ve1 mağlubiyet ile 44 puan topladı. Arsenal, maç eksiğine rağmen en yakın rakibi Manchester City'nin 5 puan önünde zirvede yer aldı.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler