Canlı yayında açıkladı: "Benimle bağlantı kurulursa bu işi Galatasaray'ın lehine çözerim..."

17.07.2019 - 17:06 | Son Güncellenme: 17.07.2019 - 20:06

Canlı yayında açıkladı: "Benimle bağlantı kurulursa bu işi Galatasaray'ın lehine çözerim..."

Emre Mor Galatasaray'a transfer olacak mı, sorusu sarı-kırmızılı taraftarların en çok merak ettiği sorulardan biri. Yılan hikayesine dönen transferde yetkili menajerlik şirketi ile Emre Mor arasındaki kriz, transferin gecikmesine sebep olmuştu. Peki bu transferde son durum ne?

İşte detaylar...

Emre Mor'un temsil hakarını elinde bulunduran WBD Capital menajerlik şirketinin sahibi Erik Alonso, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Emre Mor transferindeki son durumu anlattı.

Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Erik Alonso'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Transfer gerçekleşecek diye düşünüyorum"

Problemin çözüldüğünü söyleyemem ama çözüleceği kanaatimdeyim. Galatasaray'la görüşmeler devam ediyor. Elimizde yetki vardı ve bunun için gerekli görüşmeleri yapıyorduk. Bu problem ortadan kalkacak ve transfer gerçekleşecek diye düşünüyorum.

"Problemin çözümünden yanayız"

Celta Vigo cephesi ve ben problemin çözülmesinden yanayız. Galatasaray'ın bu konuda ne yaptığını bilmiyorum. Onun hakkında bir yorum yapamam.

"Emre Mor, Fatih Terim'le görüştü"

Emre Mor, İstanbul'a gidip Fatih Terim'le bir görüşme yaptı ama bu toplantıda ben yer almadım.

Kulüpler transfer görüşmesi yaptı mı?

Kulüpler düzeyinde bir kontak kurulmadı. Galatasaray sadece Emre Mor'la bir görüşm yaptı. Celta Vigo bu transferde beni yetkilendirdi. Galatasaray bu transfer için benimle görüşebilir.

"Galatasaray beni aramadı"

Şu ana kadar Galatasaray'dan beni aramadı. Neden aramadılar bilmiyorum. Galatasaray taraftarı da bu soruyu kulübe sormalı? Taraftarlarına büyük saygı duyuyorum. Onları tek geçiyorum.

"Şükrü Hanedar bana cevap vermedi"

Şükrü Hanedar'ı aradım, o bana cevap vermedi. Ona Whatsapp'tan mesaj yazdım, ona da cevap vermedi. Niye böyle davranıyor bilmiyorum. Galatasaray'daki rolünü de bilmiyorum ama transferlerde yetkili biri olduğunu biliyorum.

"Emre Mor için Galatasaray doğru tercih"

Bence Emre Mor, Galatasaray'a gelir ve oynar. Emre Mor bundan sonra sadece futbol oynamayı düşünmeli. Fatih Terim onun için büyük bir şans. İçindeki büyük potansiyeli ortaya çıkararır.

Transfer bedelsiz gerçekleşir mi?

İlk planda bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olması mümkün değil. Onun Celta Vigo'dan bedelsiz olarak transfer olmasını mümkün görmüyorum. Ama Galatasaray'ın görüşmesi gereken kişi benim. Kulüp beni yetkilendirdi. 

"Bu transferi ben çözebilirim"

Eğer Galatasaray benimle görüşürse ben bu transferi böyle de neticelendirebilirim. Galatasaray benimle görüşürse bu transferi çözebilirim. Yetki şirketimizde olduğu için burada anahtar rol bizde. Ben görüşme yapmaya yanayım ve çözümden yanayım. 

Bana Galatasaray taraftarlarından binlerce mesaj geliyor. Ben Galatasaray taraftarlarına saygı duyuyorum. En büyük kulüplerden biri Avrupa'da. Ben de bu transferin olmasını istiyorum. Daha önceden imzalanmış şeyler var. Galatasaray, benimle bağlantı kurunca bu iş Galatasaray'ın lehine çözerim. Bu transferin olması Emre Mor için önemli çünkü ondaki potansiyeli ortaya çıkaracak bir teknik adam var Galatasaray'da.

Emre Mor'un Celta Vigo performansı

 
Senin için hazırladığımız haberler