Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu ve Shelvey için transfer açıklaması

26.01.2024 - 16:24 | Son Güncellenme: 26.01.2024 - 16:34

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Trabzonspor galibiyeti hakkında konuştu. Bakır, Emirhan Topçu ve Jonjo Shelvey'le ilgili transfer açıklaması yaptı.

Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu ve Shelvey için transfer açıklaması

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır açıklamalarda bulundu. Hasan Yavuz Bakır, hedeflerinin Avrupa Kupaları olduğunu sözlerine ekledi. 

"Karadeniz derbisi bizim için ekstra önemli"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hasan Yavuz Bakır, "Karadeniz derbisi bizim için ekstra önemli. İlk yarıdaki maçı kazanmıştık, uzun zaman sonra Trabzon'da galip gelmiştik. İkinci maçımızda ise sahamızda taraftarımız önünde kazandık, puanımızı 35'e çıkardık" ifadelerini kullandı.

"Avrupa Kupaları'nda olmak istiyoruz"

Hasan Yavuz Bakır, "Şu anda topladığımız puanlar bizim için çok değerli. Ancak ilk hedefimiz ligde kalıcı olmaktı. Rizespor olarak hedefimizin ne olduğunu asla unutmuyoruz. Süper Lig'in en genç takımıyız, bu bizi çok mutlu ediyor. Çaykur Rizespor olarak Avrupa Kupaları'nda olmak istiyoruz. Kulüp tarihine geçmek istiyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Bayern Münih'ten Cimbom'a son çağrı! Boey için dev bonservis
Habere Git

Emirhan Topçu için teklif var mı?

"Emirhan Topçu için sözlü ya da yazılı teklif aldınız mı?" sorusuna ise Bakır, "Emirhan Topçu bizim göz bebeğimiz. Emirhan'la ilgili sözlü ya da yazılı bir teklif bize ulaşmadı. Emirhan Topçu için geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın sözlü teklifi olmuştu. Açıkçası bir bonservis ücreti belirlemedik. Gelen teklifler olursa sonrasında oturur, konuşuruz" cevabını verdi.

"Shelvey'nin devam etmesini istiyoruz"

Jonjo Shelvey'le ilgili de konuşan Hasan Yavuz Bakır, "Jonjo Shelvey'den hem karakter olarak hem de performans olarak memnunuz. Shelvey'in sözleşmesinde opsiyon yok. Shelvey, Rizespor'da mutlu. Shelvey ve kulübü ile sezon sonunda oturup, konuşacağız. Takımda kalmasını istiyoruz. Burada son söz Shelvey ve kulübü Nottingham Forest'in. Bu transfer adeta üçlü bir sacayağı" ifadelerini kullandı. 

İlhan Palut için övgü dolu sözler...

Teknik direktör İlhan Palut'tan övgü dolu sözlerle bahseden Hasan Yavuz Bakır konuşmasını şu şekilde tamamladı: "İlhan Palut Hocamızdan çok memnunuz. Allah aramızı bozmasın. İlhan Palut ülkemizin önemli teknik direktörlerinden birisi, Çaykur Rizespor'da başarılı olacağını ve ülkemizi yurt dışında da temsil edeceğini düşünüyorum"

Senin için hazırladığımız haberler