Canlı yayında açıkladı! Nwakaeme, Trabzonspor'a dönmek istiyor

12.08.2022 - 14:59 | Son Güncellenme: 12.08.2022 - 15:40

Trabzonspor'la biten sözleşmesini yenilemeyerek takımdan ayrılan ve görüştüğü takımlarla anlaşamayan Anthony Nwakaeme, bordo mavili ekibe geri dönmek istiyor.

Canlı yayında açıkladı! Nwakaeme, Trabzonspor'a dönmek istiyor

Trabzonspor'daki 4 sezonluk kariyerinde geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci de yaşayan Nijeryalı yıldız oyuncuyu Anthony Nwakaeme, sözleşmesinin bitiminin ardından bordo mavili kulüple kontrat yenileme görüşmelerinden sonuç alamayarak takımdan ayrılmıştı. 

Bordo mavili kulüple yıllık ücret ve sözleşme süresinde anlaşamayan 33 yaşındaki futbolcunun adı Fenerbahçe ile anlaşmış, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile de görüşmeler gerçekleştirmişti. Championship ekibine transferi de son anda gerçekleşmeyen tecrübeli oyuncu kendisiyle ilgilenen El İttihad ve Real Valladolid kulüpleriyle de ortak nokta buluşamamıştı.

"Nwakaeme, Trabzonspor'a dönmek istiyor"

Adı son dönemde Galatasaray ile de anılan Anthony Nwakame'nin Trabzonspor'dan ayrıldığı için büyük bir pişmanlık yaşadığı öne sürüldü. Gazeteci Zeki Uzundurukan A Spor'da katıldığı programda, "Nwakaeme, Trabzonspor'a dönmek istiyor. Sözleşme uzatmadığı için pişman." açıklamasını yaptı. 

İlgini Çekebilir
KAP geldi, transfer resmen açıklandı!
Habere Git

Trabzonspor ile 3 kupa kazandı

Trabzonspor'a 2018-2019 sezonun başında İsrail ekibi H. Beer Sheva'dan 1.1 milyon Euro karşılığında transfer olan Nijeryalı yıldız, bordo mavili formayla 4 sezonda 144 maçta 47 gol ve 49 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan tecrübeli oyuncu Karadeniz ekibinde 1'er lig, kupa ve süper kupa şampiyonlukları yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler