Canlı yayında açıkladı: "Parma ile.."

14.03.2019 - 14:49 | Son Güncellenme: 14.03.2019 - 17:49

Canlı yayında açıkladı: "Parma ile.."

Fenerbahçe'nin Slovak stoperi Martin Skrtel'in bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin ortaklarından Mithat Halis, Damien Comolli ile bir görüşme yaptıklarını söyledi.

 

Barcelona'ya neden gitmedi? Hangi takım 5.5 milyon Euro verdi? Parma ile anlaştı mı?

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Halis, şöyle konuştu:

Sadece Comolli geldi. Çok kötü bir takım kuruldu. Bunun baş sorumlusu Comolli ve kendisi hâlâ orada. Çok büyük yetkiyle çalışıyor. Ama kusura bakmasın baş sorumlu o.

Arkadaşım, yolda görsem söylerim. Gitmesi lazım. Skrtel meselesine gelince Comolli 1 yıllık sözleşme verdi; oyuncumuz 2 yıl istiyor. Fenerbahçe bırakmak istemiyor. Al Ahli takımı son gün teklifte bulundu. Skrtel'e 5.5 milyon Euro yıllık ücret teklif etti. Fenerbahçe'ye de çok iyi ücret önerdi.

34-35 yaşında bir oyuncu bazen Barcelona'ya gitmek istemez, Al Ahli'ye gitmek isteyebilir. Bir sürü para alıyorsun, sağlık için spor yapıyorsun bir de golf oynuyorsun. Barcelona'dan teklif gelince bazıları akıllarınca doğruyu söylemediğimizi iddia edip, alay etmeye çalıştılar. Barcelona'yı kabul etmez tabii ki çocuk; orada üçüncü dördüncü stoper olacak. Bir de her gün antrenman yapacak. Bu yaştan sonra kim çeker bunu.

Gidersin Abu Dabi'ye haftada üç gün antrenman, üç gün de golf oynarsın. Sağlık için spor yapar, yavaş yavaş futbol hayatını bitirirsin. Skrtel şu anda 35 değil de 25 yaşında olsa, sen tutabilir misin onu. 45-50 milyon Euro'ya satılırdı. Skrtel minumum pozisyon hatasıyla oynuyor. Parma ile anlaşabilir. Kucka'yı Parma'ya 4.7 milyon Euro'ya götüreceğimize inanmıyordu. 'Trabzonsporlular yalan söylüyorsunuz' diyorlardı. Skrtel'in için de Parma'yla anlaşma olabilir.

 

Martin Skrtel, Liverpool'dan ayrılarak 15 Temmuz 2016'da Fenerbahçe'ye katıldı. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor.

Fenerbahçeli Roberto Soldado'dan son dakika Valencia açıklaması!

Fenerbahçeli Roberto Soldado'dan son dakika Valencia açıklaması geldi.

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla eski takımı Valencia'nın 100'üncü yıl etkinlikleri kapsamında oynanacak maçta forma giyemeyeceğini duyurdu.

La Liga ekibi Valencia'nın 100'üncü kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında yarın oynanacak Valencia CF Efsaneler-İspanyol Futbolu Efsaneleri maçına Fenerbahçe'nin iki yıldızı Roberto Soldado ve Mehmet Topal da davet edilmişti.

Bir dönem Valencia'da forma giyen iki futbolcudan Topal'ın sakatlığı gerekçesiyle mücadelede oynayamayacağı kesinleşirken bir kötü haber de bugün Soldado'dan geldi.

Mücadelede İspanyol Futbolu Efsaneleri adına ter dökmesi beklenen golcü futbolcu, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla organizasyonda yer alamayacağını belirtirken şu ifadeleri kullandı:

"Ne yazık ki yarın Valencia'nın düzenleyeceği büyük şölene katılamayacağım. Takımla antrenmana çıkacak olmam, Valencia'ya gitmemi engelledi. Ancak tüm Valencia taraftarları için harika bir parti olacağından şüphem yok. Herkese kucak dolusu sevgiler..."

 

Fenerbahçe'de Skrtel'in yerine o geliyor

Sezon sonu takımdan ayrılacak olan Martin Skrtel'in yerine iyi bir stoper bulmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe aradığını buldu.

Fenerbahçe sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Martin Skrtel'le yapılan görüşmeler sonuçsuz kalmıştı.
Yönetimin 1 yıllık sözleşme önerdiği Slovak stoper 2 yıllık sözleşmede diretince anlaşma gerçekleşmedi.
Tecrübeli futbolcuyu Avrupa'dan birçok ünlü takımın kadrosuna katmak istediği biliniyor.

Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe yönetimi de Skrtel'in ayrılığının neredeyse kesinleşmesinin ardından, rotasını eski göz ağrısı Yerry Mina'ya çevirdi.

2018'de Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası organizasyonunda tam bir patlama yapan ve Kolombiya formasıyla oynadığı futbolla Barcelona'dan Everton'a transfer olan Yerry Mina sezon sonunda İngiltere'den ayılacak.
Everton'a büyük umutlarla gelen ve ligin başlarında düzenli olarak forma giymesine karşın daha sonra hocası Marco Silva tarafından yedek kulübesine hapsedilen Yerry Mina takımdan ayrılmayı kafasına koydu.
Gelecek sezon için şimdiden harekete geçen Fenerbahçe'de Sportif Direktör Damien Comolli, İngiliz kulübüyle temaslarını sıklaştırdı.
1.95 metre boyundaki Kolombiyalı stoperin piyasa değeri 30 milyon euro civarında.

Sarı lacivertlilerin bu nedenle yıldız oyuncuyu iki yıllığına satın alma opsiyonuyla kiralamayı hedeflediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler