Canlı yayında sert sözler: "Fikret Orman seçim kararı almalı..."

28.06.2019 - 21:16 | Son Güncellenme: 28.06.2019 - 18:17

Beşiktaş'ın eski idarecilerinden ve camianın önemli isimlerinden Hasan Bozkurter, siyah-beyazlı takımın son durumu hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Bozkurter mevcut başkan Fikret Orman'ın seçim kararı alması gerektiğini söyledi.

Bozkurter'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Başkan seçime gitmeli"

%40 tasarrufa gidilecek. Bu koşullarda rakiplerle nasıl mücadele edilecek? Oyunculara maaş ödenemiyor, amatör şubeler kapatılıyor. En iyi oyuncularımızı maaş gerekçesiyle kaybettik. Şimdi de Quaresma konusu var. Beşiktaşlıları çok mutlu edemeyecekler. Fikret Orman yoruldu. Takımı şampiyon yaptılar, stadyum yapıldı ama... İlerisi gözükmüyor. Ziraat Bankası ile yapılandırma olacak. Bunun koşulları ne? Borç batağı iyice yükselecek diye Beşiktaş camiasında kaygılar var. Bunu önlemenin sebebi bu kulübü olağanüstü kongreye götürmesi. Ciddi bir başkan ve heyecanlı bir yönetimle herkes taşın altına elini koyar. Ben de bu şekilde düşünüyorum.

"Kapasitenin altında oyuncular alınacak"

%40 daralacağız. Belli kapasitenin altındaki futbolcular alınacak. Yeni başkan, yeni yönetim ve yeni heyecan gerekiyor. Herkesin arkasında duracağı bir yönetim istiyoruz. Henüz görev dağılımı yapılmadı. Sayın Avcı'nın düşündüğü oyuncuların alınacağı bir ortam da görmüyorum. Eğer bunu gerçekleştiremezse sorunlr devam.

 

Senin için hazırladığımız haberler