Cardiff'ten flaş hamle! O isme dava açmaya hazırlanıyorlar...

18.02.2019 - 13:18 | Son Güncellenme: 18.02.2019 - 13:22

Cardiff'ten flaş hamle! O isme dava açmaya hazırlanıyorlar...

Emiliano Sala, trajik ölümüyle futbol dünyasını yasa boğmuştu. Onun ardından tartışmalar ise bitmek bilmiyor. Cardiff kulübü, Sala'nın bonservis bedelini şişiren menajer Willie McKay'a dava açmaya hazırlanıyor. Cardiff bu dava sonucu Sala için daha az bonservis bedeli ödemek istiyor.

Cardiff'in Nantes'tan transfer ettiği Sala, trajik bir uçak kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Arjantinli yeni takımıyla idmana dahi çıkamadı. 

Galler ekibi ise Sala için Nantes'a ödenecek bonservis ücreti konusunda hukuki arayışlara girdi. 

Cardiff, Willie McKay'a dava açacak!

Daily Mail gazetesinin dün ortaya çıkardığı belgelerde menajer Willie McKay'ın transferden önce Sala'ya gönderdiği e-postalar yer alıyordu. Bu mesajlarda Mckay'ın Sala'ya, kendisiyle başka kulüpler de ilgileniyormuş gibi yaptığını söylediği belirlendi. Böylelikle Cardiff'in Sala için daha fazla bonservis ücreti ödemesi sağlandı. 

Galler ekibi de bu belgeler eşliğinde futbolcu menajeri Willie McKay'a dava açmaya hazırlanıyor. Amaç bu dava sonucu daha az bonservis bedeli ödemek ya da hiç ödememek. 

Cardiff, Sala transferi için Nantes'la 15 milyon sterline anlaşmıştı. 

Dün yine İngiliz basınında yer alan haberlerde Cardiff'in diğer Premier Lig kulüpleriyle iletişime geçerek gerçekten Sala'nın transferi için girişimde bulunup bulunmadıklarını öğrenmeye çalıştıkları bildirilmişti. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler