Çare Falcao...

16.11.2020 - 18:21 | Son Güncellenme: 16.11.2020 - 18:35

Galatasaray'da Sivasspor deplasmanında forvette görev alan Ryan Babel'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından gözler yine Radamel Falcao'ya yöneldi. Aslan'da teknik direktör Fatih Terim, Kayserispor maçında Falcao'dan yüksek performans istiyor...

Çare Falcao...

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’da son maçta santrfor bölgesine yerleşem Ryan Babel, koronavirüs testinin pozitif çıkması sebebiyle bir süre takımdan uzak kalacak. Gözler yeniden Falcao’ya çevrildi.

Galatasaray’da sık sık sakatlanan Radamel Falcao son olarak üst adalesinden sıkıntı yaşamış ve Sivas deplasmanına gidememişti. Cimbom’da performans grafiği yükselişte olan Ryan Babel, Sivas’ta en uçta görev yaparken, başarılı bir oyun çıkarmış ve santrfor bölgesinde şu ana kadar sisteme en çok uyan isim olmuştu

Milli takıma giden ve burada korona testi pozitif çıkan tecrübeli futbolcu bir süre takımdan uzak kalacak. Babel’in yokluğunda teknik direktör Fatih Terim gözünü direkt Falcao’ya çevirdi. Diagne özellikle Ankaragücü maçında güven kaybı yaşatırken, Kolombiyalı futbolcunun Kayseri maçında yüzde yüz hazır olması isteniyor.

Şener şans bekliyor

Galatasaray’ın milli takımına gittikten sonra koronaya yakalanan bir başka futbolcu Omar’ın yerine de takımda iki aday var: Linnes ile Şener Özbayraklı. 

Geçen sezondan bu yana sarı-kırmızılı formayla kendini gösteremeyen Şener, geçen haftaki antrenmanları çok iyi geçirdi. Tecrübeli bek oyuncusu önümüzdeki hafta Fatih Terim’den kendisine şans vermesini bekliyor.

2019-2020 yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer olan 30 yaşındaki futbolcu geçen sezon 7'si ilk 11, 13 maçta görev alırken skora katkı sağlayamadı.

Şener Özbayraklı bu sezon öncesinde ise 1 hazırlık maçında forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler